| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 19:15 Заглавие: |
|
|
| Прочети ТУК какво пише за този процесор ,лошото е че темата не е преключена. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 20:07 Заглавие: |
|
|
В това шаси слагат SDA555XFL A14 но вътре трябва да има ЗАПИС.Шасито тръгва с празна памет.Тръгва и без памет.Но в проца трябва да има запис иначе е все едно да си пуснеш празен диск и да чакаш да слушаш музика.Тук имаме много неизвестни,за това карам човека да си сложи цокъл ,защото ако качи и свали още един два пъти процесори и ще прецака пистите .За да е сигурен дали няма и някакъв проблем наоколо да си сложи работеш проц от такова шаси ,другото е губене на време . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 20:25 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 така е,прав си за записа. |
|
|
 |
stoianow Опитен потребител

Регистриран на: 29 Дек 2002 Мнения: 213 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 12:54 Заглавие: |
|
|
| Нещата са така процесора е сменен не от мен по приказките на клиента преди и след смяната на процесора ефекта е един и същ. Пускам осц. и наблюдавам генерация само на кварца И НИКЪДЕ НА ДРУГО МЯСТО. Само знам,че това е НОВ ПРОЦЕСОР. Напреженията са така като съм ги посочил. Нямам друг процесор за проба цокъл съм сложил отдавна паметта е за 3в.- празна е и е нова. Добре за софта в процесора как и кои го записва от магазина идват ли записани или не? Ако не КАК СТВА ТОВА? Това с празния диск чак и на мен ни е ясно |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 13:52 Заглавие: |
|
|
| "Идват" си с готов запис.Последните букви и цифри... |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 16:53 Заглавие: |
|
|
| има как да разбера дали има софт или не? оригинала незнам какъв е а како казвате тогава На процесора пише SDA555XFL A14 тогава какво е А14 и трябва ли да е празен в такъв случай |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 17:45 Заглавие: |
|
|
| stoianow вече се разбра за какво иде реч,не мислиш ли че постовете се множат но няма как да ти се помогне в твоя случай?Решението е,отивай при колега с читав проц. правиш си пробата и стигаш до истината.Доста вече почесохме клавиатурите по темата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 18:10 Заглавие: |
|
|
| ОК и аз така си мисля. Благодаря за бързите отговори направихте каквото трябваше. Аз продължавам да го боря турското дърво, а на всички лека и доходна работа и успех на всички. Приключвам темата |
|
|
 |
|