|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zer1420 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 9:05 Заглавие: някой може ли да ми каже... |
|
|
| Здравейте на всички,иман един проблем с авто CD-то ми което работеше само когато колата е на контакт и като изключа контакта и то спираше.Един приятел ми каза че трябва да му пусна постоянен ток и ще се оправи,но при самото свързване на кабелите май дадох нещо накъсо и сега не работи.Дисплея си свети но не тръгва,а от колоните излиза някакъв звук.Моля ако някой знае от какво е причинено това да каже и как мога да го оправя.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 9:21 Заглавие: |
|
|
zer1420 1 не си писал изобщо какво е устройството,марка ,модел...... Съвета ми е да го занесеш на майстор за да няма по големи поражения. |
|
|
 |
zer1420 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 9:46 Заглавие: |
|
|
значи CD-то е watson crc8448mu
7. Заглавието трябва да е формулирано така, че да отразява същността на проблема и да бъде достатъчно информативно,така че само като се прочете заглавието на темата,без да е нужно да се влиза в нея да се знае за какво се дискутира в темата. Недопустимо е: проблем, помощ (help), помогнете, някой да даде, спешно и други подобни.
За да работи коректно търсенето имената на марки, модели на уреди и абревиатури на елементи задължително на родния им език Пример: Sony, а не Soni или Сони.
За всеки раздел може да има специфични изисквания за оформяне на темата, които са обявени в него.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|