| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 13:58 Заглавие: Т.в. Lg мод.Rf-21fb30mx-пищи. |
|
|
Този телевизор с вероятно шаси MC-019A си работи най прекрасно но клиента има силно развит слух и чува развивката и твърди че му пищи много силно.Аз със моите амортизирани уши не ги чувам въобще тия 15кхц но младите колеги твърдят че ги чуват но не е по силно от другите приемници. Въпроса ми е някой занимавал ли се е с подобен проблем. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 14:31 Заглавие: |
|
|
Проверете си L402/по спомен/ да няма отлепено парченце.Предполагам,че е шум който издават РЛХ в Електрона. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 19:54 Заглавие: |
|
|
Дима ,ако се отлепи парченце няма ли да се промени хор.размер.Той си е абсолютно в нормите .Според мен на т.в. нищо му няма ,аз по скоро питах дали при тоя модел няма нещо по особенно по сервизните бюлетини по тоя въпрос и дали някой по принцип се е занимавал.Това е нещо като:как да намалим шума от вентилаторите в компютъра.Съжалявам че нямам аналайзер да видя с какво ниво е това пищене и да сравня с други приемници и модели. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 20:31 Заглавие: |
|
|
Не мисля,че ако е разлепено едно парче от индуктивността ще е променен размера,защото обикновенно те се направени с една обвивка пласмасова и при отлепене се чува точно такова високочестотно пищене.Извинявам се,че го обяснявам толкова нетехнически,но пробвайте ако не искате да го замените,просто да го натиснете и ще се види дали няма да спре пищенето.
Малеей, и аз едни обяснения съм дал,подходящи за раздела и за преди мачовете днес.  _________________ Димитър |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 20:47 Заглавие: |
|
|
| Ами той какво да прави ,като не го чува ,как да разбере дали е спряло ,/мен да не ме вика ,че и аз сигурно няма да го чуя/ ,но днес гледах каталога на Конрад за измервателна техника -имаше един уред ,който мереше и звуково ниво ,не беше супер скъп ,въпроса е дали ще го хване на фона на околните шумове ? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 19:54 Заглавие: |
|
|
А сега Пепи да купи и такъв уред щото клиента имал слух на млад пор-мишелов.Заливаш бобината с прома и край с пищенето. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 8:55 Заглавие: |
|
|
Пепи два уреда ще му купи, той тоя не ще да дойде да си го вземе и накрая ще взема да го продам.И едно ДВД ми донесе и то си работи и май ще отварям магазин  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|