| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
condors Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 20:25 Заглавие: паста за коносите |
|
|
здрасти,
искам малко мнения - става въпрос за една паста за коносите -преди да се съединят тръбите на климатика ми казаха че има една паста с която някои-не всичи -намазвали коносите с което се намаляло риска от пробив на коноса -един вид като уплатнител на връзката-
та -- интересува ме кои е за и кои е против и защо - по -добре ли е с пастата или не .
кои са плюсовете и кои минусите ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 20:54 Заглавие: |
|
|
Конус бе, дееба! И уплЪтнител. От плЪтно идва. Не от платно. Улично например. Или ръчно тъкано.
За чиф ти е климатик ... ?
И да мажеш и да не мажеш, от там най-малко ще пропусне. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 21:05 Заглавие: |
|
|
Ваклине, не слагай прът в колелото на новия правопис
И мен ме дразнеше преди 4-5 години, но...изкарваха ме все мен виновен че съм правел много забележки по форумите, и...претръпнах. Но не съм се отказал от борбата, поне що зависи от мен - аз да пиша правилно. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 21:08 Заглавие: |
|
|
Железни нерви  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 21:09 Заглавие: |
|
|
Не бе, батка. Разбирам да се говори диалектно. То си е един вид "чар". Ама да си тураш клима у кочината и да си мажеш конуса от кат' се профунди и уйдея кинтите си е друго.
В такива случаи винаги съм казвал. Трябваше GSM апаратите да са си по хиляда лева, SIM картите по 300, минутата по левче. Това важи за всякакъв вид стока различна от дрехи, обувки и храна. Тогава всеки щеше да си знае мястото. Климатик, ебаси! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|