| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 20:55 Заглавие: Електролуминисцентно платно. |
|
|
Къде в България се продава такова нещо?
http://www.beingseen.com/sheets.html _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 21:02 Заглавие: |
|
|
| Имаше нещо, и аз търсих преди време, бъди упорит с търсачката. Имаше някаква фирма , но вече не си спомням, беше преди 1-2 години. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 21:15 Заглавие: |
|
|
Ще отложа упоритостта за утре сутрин. Днес сам съм разглобил цяла кола и съм пребит. И двигателя сам си свалих без лебедка, че тя е в другата врата на гаража. Само комшията помогна да го повдигнем на количката за което съм му много благодарен и леко изненадан. Останалото сам с крикчета, подложки, нагоди и т.н. Верните авери окончателно ги хвана злобата, щото не става хем уя до края, хем душата в рая. На тях им се иска с дечицата на море, осем часа сън след нощна смяна, бира с приятели ... и след това що нямало? Ами няма да има бе, друзя. Няма!
Отивам да плюскам и да се гътам.
Лека вечер на всички. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 21:47 Заглавие: |
|
|
| Офтопик -не знам това твойто -живот ли е -ти си знаеш ,поне си имаш основно бачкане ! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 22:20 Заглавие: |
|
|
Така ме кефи. Много хора ми се чудят. Ако ти цитирам и за каква цифра работя на основното бачкане, с основание ще ме сметнеш за луд. Ама аз к'во да направя.
Другото, което може би не знаеш, е факта, че не ме интересува крайния резултат като финансов еквивалент. Правя го за да стане. Харесва ми процеса. После го заебавам. Мога и да го подаря. Има такъв тип хора. Наричат се холерици. Не, че нищо не ги интересува. Напротив. Ама не са парите. В учебниците по психология пише какво е. Айде, ще ви е за домашно. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 5:35 Заглавие: |
|
|
Сещам се за един виц:
Отишъл един американец при туземците в Африка ,гледа тия лежат по цял ден под банановите палми ,маат банани и нищо не пипват. Хванал той вожда и му викаМ
- Защо не вземете да побачкате ,да берете банани ,да изнасяте?
- Е и какво ?
- Ами ще спечелите пари ,ще се замогнете .
- Е и какво ?
- Ами като натрупате достатъчно капитал ще можете по цял ден да си лежите под сянката и да мързелувате !
- Е ,ами нали това правим и в момента !!! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 5:50 Заглавие: |
|
|
Залудо работи, залудо не стой. Или "Луд умора няма. Само се поти."
Пробвал съм да лежа. Разболявам се на третия ден. Не става.
Дайте да потърсим електролуминисцнтното платно, а. Наистина ми трябва. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 11:08 Заглавие: |
|
|
Благодаря. И аз от там намерих. Ще поръчам. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 18:06 Заглавие: |
|
|
| Има една фирма в Стара Загора, дето внася. Има и на лента и на плаки. Обаче цената е цифромания... от порядъка на 12-14 евро е метъра на лентата. На работа имам координатите им в мейла, ако искаш ще ти ги пратя. |
|
|
 |
|