| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 22:33 Заглавие: |
|
|
Сложих BD139 но няма разлика . А от кинескопа няма как да е , четете внимателно постовете ми - извадено лале и платка на кинескопа!!!
Сега си мисля, това ще е от онези гадните дефекти, с повече от един дефектен елемент...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ogi tv Опитен потребител

Регистриран на: 07 Апр 2006 Мнения: 243 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 22:51 Заглавие: |
|
|
Задължително смени ИЗ с работещо и тогава всички други стъпки. В много случаи се държи по този начин. Особенно ако е с ВГ интеграл.УСПЕХ отново _________________ Роден да ловува-Принуден да работи |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 25, 2008 23:02 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | И ОС откачах. Фикрет, кой диод имаш пред вид? | Диода който е на другия край на намотката на ТХО ,която захранва ВО.А не виждам и да се дискутира и кондензатора който филтрира ускоряващото напрежение,а това че с откачен D край на каскадата работи ме навежда на тази мисъл. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 7:09 Заглавие: |
|
|
При три листа изписани,дай да ръсна и аз един акъл.Като гледам по постовете,всичко е направено и пак смени и това ТХО та да видим какво че стане. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 8:13 Заглавие: |
|
|
| Не случайно е казано - "утрото е по-мъдро от вечерта" ! Макар че идеята на Фикрет е писана снощи, излезе от кондензатора филтриращ ускоряващото напрежение - С34, 56нф/1200в. Браво Фикрет!!! Благодаря и на всички участници в темата. С обща помощ стигнахме до успех. |
|
|
 |
|