| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 19:39 Заглавие: търся съвет за панасоник |
|
|
колеги, днес един панасоник ТХ 25W2C бая ме поизпоти.За това се обръщам към Вас за съвет.Беше изгорял R555 това е бушон във веригата на 150 те волта.При сменяване яко църкане от към шииката на кинескопа.След като се уверих, че не е киното и отклонителната система установих,че идва от цокъла от изкрището на фокусировката. струва ми се че напрежението за фокуса е много високо.като откачих кабела и го отстраних достатъчно скрина беше 750 волта но се регулира до 150.проверил съм няма пробив в цокъла,а и откаченият кабел свисти като на 26к.волта. Хич не ми се ще да е ТХО,А Вие как мислите БЛАГОДАРЯ ВИ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 19:42 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Хич не ми се ще да е ТХО | но май на това прилича.
Мерни съпротивлението между лалето и фокуса, но май натам отиват нещата. |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 20:20 Заглавие: |
|
|
Не е лошо да пробваш и със смяна на самия цокъл!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 20:25 Заглавие: |
|
|
| Колега най вероятно ти е фъснало тхо-то оикновенно се дъни първия диод а от там вземат за фокуса повча да се появява променлива съставка и та съска така търси за проба някое ако ли не отиваш вземаш ново и си готов Успех |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 20:28 Заглавие: |
|
|
Ако другото е нормално слагай делител с тример за фокуса.. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 10:17 Заглавие: |
|
|
Да бе хич не ми се щеше но излезе ТХО. И докато е пръщял фокуса ми е издумкал малко бидеоусилватели. Но всичко е добре,когато свърши добре. БЛАГОДАРЯ ЗА СЪДЕИСТВИЕТО  |
|
|
 |
|