|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 18:37 Заглавие: Търся човек да ми направи профилактика на Студио 2 за София |
|
|
Здравейте!Нов съм във форума ,тъй като имам от скоро Студио 2.За пръв път се доверявам на Респром за едно проектче на вилата.До сега съм доволен не е нищо особено ,но има характерното българско звучене.Търся човек който да ми направи профилактика на усилвателя,тъй като аз нямам никакво време -студент съм и то в сесия.Става въпрос за почистване на всички потанциометри и прекъсвачи,смяна на филтфиращите кондензатори на захранването,както и всички електролитни кондензатори,освен товва има и няколко нагорели съпротивления(мисля си дали не е по-добре да се сменят с по-мощни).И всичко др.което възникне в прозеса на работа.За мен е важно да се свърши съвестно работата така ,че да мога да разчитам на него още дълги години.Важи за София.Благодаря!
Тел:0889-256-958
Skaip:Ianaki777 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 12:52 Заглавие: |
|
|
Гост,въпросната профилактика е неизгодна от финансова гледна точка.Трудно би намерил техник,който да извърши всичко това,което искаш.Ще отнеме прекалено много време за ремонт,което,съобразено с ниската цена на въпросното устройство и голямото количество необходими резервни части,почти обезмисля ремонта.Но все пак във форума може да има колеги от София,желаещи да го ремонтират-ако намериш такъв би било добре.Замисли се и за закупуването на друг усилвател на старо,който няма да има нужда от профилактика,а и качеството на звука би било по-добро.При желание се консултирай за оферта,има колеги,които ще ти помогнат. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп
Последната промяна е направена от мармот на Пон Юни 30, 2008 13:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 13:23 Заглавие: |
|
|
| Аз бих го отремонтирал за нормална цена Не мога да разбера на вас почасово ли ви се заплаща или за ремонт Или се правим на велики |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 16:59 Заглавие: |
|
|
Колега ,не става въпрос за ремонт а :
| Цитат: | | Става въпрос за почистване на всички потанциометри и прекъсвачи,смяна на филтфиращите кондензатори на захранването,както и всички електролитни кондензатори,освен товва има и няколко нагорели съпротивления(мисля си дали не е по-добре да се сменят с по-мощни).И всичко др.което възникне в прозеса на работа. |
и още
: | Цитат: | | да се свърши съвестно работата така ,че да мога да разчитам на него още дълги години. |
Но ти си знаеш !  |
|
|
 |
Ianaki_ianakiev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 22:03 Заглавие: |
|
|
| Точно така той усилвателя си работи просто му трябва малко грижа.Ако някой се навие моля да ми пише на лични или да ми звънне.Благодаря! |
|
|
 |
Ianaki_ianakiev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 15:53 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|