| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vanko2 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 15:24 Заглавие: Разкодиране и смяна на софтуер на мобилни телефони |
|
|
Здравейте! Мисля да почвам да се занимавам с смяна на софтуер и разкодиране на GSM-и . Може ли да ми кажете от каде мога да намеря боксове тука в БГ и какъв софуер ще ми трябва? И кой бокс е най-универсален, за най-много мобилни апарати. Предварително благодаря на отзовалите се. _________________ ЕТ"ИВ93" гр.Силистра ул.Добрич 53 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Andrei Angelov Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 15:52 Заглавие: |
|
|
Ако си решил да се занимаваш сериозно, няма как да минеш с един бокс.
Изобщо върпосът ти звучи като: кажете ми какъв гайечен ключ да си купя, за да правя коли?
Все пак не е лошо да кажеш какви телефони искаш да правиш като марки... имаш ло някаква идея за какво става върпос, какъв е бюджета...
Поздрави! |
|
|
 |
vanko2 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 16:56 Заглавие: |
|
|
Мо основно Sony Ericsson,Nokia,LG,Motorola-по-известните телефони. Сменил съм на доста Sony Ericsson-и софтуера с дата кабел. _________________ ЕТ"ИВ93" гр.Силистра ул.Добрич 53 |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 18:29 Заглавие: |
|
|
UFS покрива повечето от моделите. Продавам такъв - вече не се занимавам и ми е излишен. Но както споменаха колегите - само с един бокс няма да минеш. Задължително трябва да имаш Smartclip, Cruizer...
За БГ доставчици - пиши на лични за да не правим реклама във форума! |
|
|
 |
Andrei Angelov Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 30, 2008 20:47 Заглавие: |
|
|
Бих допълнил: за да правиш Нокиа - MT или JAF, за предпочитане и двете, за да покриеш Самсунг - NS Pro и/или UST, Easy Unlocker за по-засуканите модели.
Подкрепям колегата: UFS за начало е добре, но задължитeлно с HWK.
Поздрави и успех! |
|
|
 |
morf Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 12:32 Заглавие: |
|
|
За Sony-Ericsson - SETool. По-добро решение е от Cruiser.
За Nokia - UFS/HWK, MT Box. Може и BB5Box за разкодиране на BB5 моделите.
За Motorola - Smart-clip, Infinity
За Samsung - UFS/HWK, NS Pro
За LG - Infinity, HWK/UFS
Тези боксове поддържат и още много модели и марки разбира се. Infinity Box например поддържа няколко хиляди модела.
Софтуер ще ти дойде с боксовете. Тоест ще получиш достъп до съпорт сървърите и ще го изтеглиш от там.
В общи линии с 4-5 бокса ще покриеш огромен процент от предлаганите модели на пазара. Разбира се има още десетки боксове, но като навлезеш в работата ще можеш сам да прецениш какво ти е нужно.
Ако вземеш UFS/HWK, който според мен е задължителен, и решиш да купиш и SETool, ти препоръчвам да вземеш само донгъла на SETool. Бокс няма да ти е нужен, тъй като ще можеш да използваш UFS/HWK със SETool донгъла и ще спестиш някой лев.
За оферти за боксове и кабели може да потърсиш Westerna или GSMNext. |
|
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 21:12 Заглавие: |
|
|
| За всичко друго съм съгласен с колегите само не за UFS-то. То уж прави от всичко ама накрая нищо. И мен ако ме питаш вземи си MT , срещу 100 кредита (още 100 лева) си го активираш за Сони-Ероксон и още 200 за Алкател, ако е МТ RED и отделно прави Сименси и някои Елги-та. И там новите водафони 225, 226, 27 и.н.т. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 01, 2008 21:24 Заглавие: |
|
|
Май всички сме миннали по тоя път , и сега ни е лесно да даваме акъл.
А истината е , че за такъв старт трябва да се приготви солидна сума , след което трябва куп информация и умения , а те не се купуват с пари. |
|
|
 |
|