|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 14:41 Заглавие: |
|
|
pepi_voinishki1957,малко не съм съгласен с теб!Винаги може да се намери баланса.А,това за доматите...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elenizori Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 15:48 Заглавие: сервиз |
|
|
| Ехоо , основния питащ изчезна а не аз . Работя до 17.00 часа и след това съм свободен. Все пак нека да говорим с цени какво иска като пари държавата от нас.Уреди имам от преди ,естествено без програматор например. |
|
|
 |
техник един Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 18:11 Заглавие: |
|
|
| Не съм изчезнал,тук съм,и чета внимателно всички мнения. |
|
|
 |
тролчо Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 18:30 Заглавие: |
|
|
| Е като си тука гъкни де.Питат те колегите.Каде ще е въпросния сервиз???В Сусорлево???На Петте кйушета???Имаш ли бюджет???Какъв???Имаш ли връзки да вземеш оторизации???самли ще работиш???Или си имаш надежден ортак???Само с ремонти ли мислиш да я боуташ??? |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 21:31 Заглавие: |
|
|
С "основна" и "допълнителна" работа, я стане, я не...
Аз докато си бях в България (сега да не ме питате какъв го търся навън ) и имах една основна работа. Така. Значи тя е на 1-во място. Междувременно работата на техника си е такава, че се налага и да се поостане до по-късно, че и до много по-късно. В същото време ми се обаждаха нощните смени на някои фирми, на които поддържах техниката. И тъкмо си позадрямал-зъъън-тръгвай, че не знам какво спря. Гащи през главата-как и аз не знам и хайде една безсънна нощ. И после още 8,10,12 часа, ако се наложи.
За телевизорите е малко по-друга работата, ама пак си те представям как го почваш в 18 часа и отиде нощта ако е нещо по-гадно. Ами ако получиш 3,4 или 5 през деня? Какво правиш? Ами още толкова на другия и по-другия ден? Айде отидоха събота и неделя. И т.н., докато се затрупаш с полунепоправени телевизори... А НИКОЙ клиент не обича да е на ВТОРО, ТРЕТО или не знам кое място. Всеки иска да е на ПЪРВО!
Иначе не работиш сериозно, а просто допълваш дупчици в бюджета си и така ще е до пенсия! Сервизчето ще ти остане само, за да си се представяш в ролята на сериозния предприемач. А, за да работиш допълнително, ако нямаш фирма ти трябва име, което в общия случай значи много хора, които да те препоръчат. |
|
|
 |
serviz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 15:01 Заглавие: |
|
|
| ас имам сервиз ама немога да си намериа маистор да ги прави и направо незнам кво да правя |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 15:13 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | АЗ имам сервиз ама немога да си намериа маистор да ги прави |
Затвори го  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 15:25 Заглавие: |
|
|
То ако обявите му за работа са с този правопис,нормално е да не намери желаещ  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 15:36 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ас имам сервиз ама немога да си намериа маистор да ги прави и направо незнам кво да правя |
Ето и обратния случай -сервиз има -майстори -неема ! Бой по корубата !!!!  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 15:49 Заглавие: |
|
|
Че то сервиза всъщност не са ли хората дето работят вътре а не сградата
Като има вътре хора дето поправят телевизори тогава става т.в. сервиз,ако има фризьорки тогава е фризьорски салон. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|