| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:30 Заглавие: помощ!взривяват ме! |
|
|
Добили опит и познания в тренировките край Стара Загора преди няколко години,шайката престъпници от парламента безучастно наблюдаваха взривовете край София.За няколко часа се установи че:
1.Нямаме армия или поне командване на същата.
2.Нямаме работещо правителство.
3.Нямаме професионални и подготвени медии.
Наскоро спорих с един познат дали една държава или фирма могат да вървят на автопилот.Сега съм 200% убеден,че съм бил прав.
Ако модовете преценят,че темата е неподходяща-да я заключат.Исках просто да изразя възмущението си. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:33 Заглавие: |
|
|
Темата си е добра,това е моето виждане
Мармоте ти още ли си в София бре,я се изнасяй бързо на морето Тук при нас има само мутри,лековъоръжени няма страшно  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:41 Заглавие: |
|
|
Аз съм вече около Карнобат.Лошото е че колата зацикли и прави някакви безмислени кръгове около винпрома.Трябва ми спешно сервизен режи за навигация на Рено5.Помощ!!!!! _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:42 Заглавие: |
|
|
Ами аз натам съм тръгнал Гърмян заек с мутри не можеш да уплашиш pepi_voinishki1957 а на мен не ми е смешно.Не се притеснявам за самият мен-и да мра загубата няма да е голяма.Притеснявам се за родителите си например,защото видях че се уплашиха.Притеснявам се и за хората в/около Челопечене,както и в някои крайни квартали на София.Щото сега живеят в училище и не знаят дали ще имат дом,в който да се приберат.Притеснявам се и от това,че живея в сбъркана и неработеща държава. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп
Последната промяна е направена от мармот на Чет Юли 03, 2008 11:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:46 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Гърмян заек с мутри не можеш да уплашиш |
Те не гърмят бре,само бият  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:01 Заглавие: |
|
|
Приятелю Мармот,то с притеснения само не става.Да перефразирам израза на Кенеди ама когато трябваше ти лично какво направи или само се вайкаме по форумите и си мерим на кой му е по голям.Някой помисли ли и предложи ли помоща си на тия хора ,които съм сигурен ,че в момента имат нужда от помощ.Като искаш да сме сериозни да бъдем сериозни. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:05 Заглавие: |
|
|
Каква държавата, такъв и народа.Днес се возих в маршутка с още 20 човека и никой не отвори прозорец.Ма и аз не отворих /нали съм шор де/.Та ти си седнал да плачеш за армия и държава ,то хора няма!  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:09 Заглавие: |
|
|
Ами честно казано аз нямам възможността и правомощията да правя каквото било.Ако има пострадали жилища или хора и има кампания-например помощ с дрехи,храни или финансова чрез SMS-ще участвам.А иначе какво трябва да направя-да ходя да гася пожарите с голи ръце?Да пренасям запален тротил,за да се избегне детонация?За тази работа си има специализирани звена-пожарна,гражданска защита,полиция,в някои случаи-армия.Моята професия е друга.И работата си я върша добре и отговорно,за разлика от тези,които трябва да осигуряват ред в държавата. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:26 Заглавие: |
|
|
Не ме разбра.Когато трябваше да си идат комунистите ,когато трябва да се гласува,когато........ама айде дал съм си дума пък и не е редно да пишем тук за политика . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:43 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Каква държавата, такъв и народа |
Аз бих го казал така:
Прост Народ,слаба Държава