Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

помощ!взривяват ме!
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:30    Заглавие: помощ!взривяват ме! Отговорете с цитат

Добили опит и познания в тренировките край Стара Загора преди няколко години,шайката престъпници от парламента безучастно наблюдаваха взривовете край София.За няколко часа се установи че:
1.Нямаме армия или поне командване на същата.
2.Нямаме работещо правителство.
3.Нямаме професионални и подготвени медии.
Наскоро спорих с един познат дали една държава или фирма могат да вървят на автопилот.Сега съм 200% убеден,че съм бил прав.
Ако модовете преценят,че темата е неподходяща-да я заключат.Исках просто да изразя възмущението си.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата си е добра,това е моето виждане Very Happy
Мармоте ти още ли си в София бре,я се изнасяй бързо на морето Twisted Evil Тук при нас има само мутри,лековъоръжени няма страшно Mr. Green
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм вече около Карнобат.Лошото е че колата зацикли и прави някакви безмислени кръгове около винпрома.Трябва ми спешно сервизен режи за навигация на Рено5.Помощ!!!!!
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз натам съм тръгнал Very Happy Гърмян заек с мутри не можеш да уплашиш Cool pepi_voinishki1957 а на мен не ми е смешно.Не се притеснявам за самият мен-и да мра загубата няма да е голяма.Притеснявам се за родителите си например,защото видях че се уплашиха.Притеснявам се и за хората в/около Челопечене,както и в някои крайни квартали на София.Щото сега живеят в училище и не знаят дали ще имат дом,в който да се приберат.Притеснявам се и от това,че живея в сбъркана и неработеща държава.

Последната промяна е направена от мармот на Чет Юли 03, 2008 11:49; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 11:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Гърмян заек с мутри не можеш да уплашиш

Те не гърмят бре,само бият Twisted Evil
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятелю Мармот,то с притеснения само не става.Да перефразирам израза на Кенеди ама когато трябваше ти лично какво направи или само се вайкаме по форумите и си мерим на кой му е по голям.Някой помисли ли и предложи ли помоща си на тия хора ,които съм сигурен ,че в момента имат нужда от помощ.Като искаш да сме сериозни да бъдем сериозни.
vladimir_ki4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Каква държавата, такъв и народа.Днес се возих в маршутка с още 20 човека и никой не отвори прозорец.Ма и аз не отворих /нали съм шор де/.Та ти си седнал да плачеш за армия и държава ,то хора няма! Evil or Very Mad Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами честно казано аз нямам възможността и правомощията да правя каквото било.Ако има пострадали жилища или хора и има кампания-например помощ с дрехи,храни или финансова чрез SMS-ще участвам.А иначе какво трябва да направя-да ходя да гася пожарите с голи ръце?Да пренасям запален тротил,за да се избегне детонация?За тази работа си има специализирани звена-пожарна,гражданска защита,полиция,в някои случаи-армия.Моята професия е друга.И работата си я върша добре и отговорно,за разлика от тези,които трябва да осигуряват ред в държавата.
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ме разбра.Когато трябваше да си идат комунистите ,когато трябва да се гласува,когато........ама айде дал съм си дума пък и не е редно да пишем тук за политика .
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Каква държавата, такъв и народа

Аз бих го казал така:
Прост Народ,слаба Държава Evil or Very Mad
А проблема хич не си е за смях Confused днес София утре Бургас................ Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 1 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети