Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с MSI-M673X-033

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
californieca
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 13:32    Заглавие: Проблем с MSI-M673X-033 Отговорете с цитат

Имам го то една година и мога да кажа ,че съм доволен независимо от упреците които получих когато го купих.
Напоследък машината ми загрява много,ама наистина много-80 градуса на процесора и 55 на хард-а.
От няколко дена когато искам да рестартирам ,машината се рестартир но не зарежда.
Настройките в BIOS са по подразбиране,но когато направя промяха-фри мене е F10(save and exit) напълно забива.За да го пусна трябва да натисна POWER бутона и чак тогава нещо да се случи.
При стартиране на ПС-то понякога не ми зарежда, диодите си светят но получавам само черен екран.

До преди няколко дена този проблем го нямаше.
И още нещо.Преди време изпратих от Варна машината по куриер до София,при отварянето му PC беше загубило цветовете.Веднага се изпрати в сервиз, върнаха ми го след 30 дена, и сега когато го размахван има нещо което дрънчи в кутията-ха ха ха...
Явно "майсторите" в сервиза са забравили нещо....

Това беше леко отклонение,ще съм много благодарен ако,ми помогнете с проблема при рестартирането и при включването на MSI.

Благодаря предварително
radotin
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Радомир

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 16:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо здравей. Провери това дето дрънчи в кутията да не е свързано с някои от вентилаторите примерно откачена букса и тнт.Второ отвори кутията и почисти радиатора на процесора,перките на вентилаторите и изобщо цялото дъно от прахоляци А и щях да забравя виж дали тези "майстори"не са обърнали посоката на някой вентилатор.Това за загряването а за рестарта да те питам с какъв уиндоус си и дали скоро си преинсталирал.По някога знаеш с наще нелегални експита се получава този проблем на мен също ми се е случвало и само преинстал помага.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 21:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Лелеееее.. сигурно 1000 машини съм инсталирал със СОФТУЕР НА КЛИЕНТА Wink ама никой не се е оплакал досега да му прегрява... Laughing Laughing
А за лаптоп-а задължително провери какво е това, което се разхожда вътре. И докато проверяваш, си почисто радиаторите ОТВЪТРЕ. отвън са чисти, вентилатора ги задръства отвътре- навън.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radotin
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Радомир

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

bobykafe Това със преинсталацията съм го написал относно проблема на californieca със рестартирането и няма нищо общо със прегряването.Съжалявам за спама.
Върнете се в началото
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Юли 03, 2008 23:01    Заглавие: Отговорете с цитат

341 поста и не знае как да зададе въпрос?
Как се сдържах да не използвам любимия БУТОН Laughing
Върнете се в началото
californieca
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 07, 2008 20:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Петров написа:
341 поста и не знае как да зададе въпрос?
Как се сдържах да не използвам любимия БУТОН Laughing
`

човек се учи до като е млад,какво да се прави Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети