| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krisko92 Опитен потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2007 Мнения: 103 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:13 Заглавие: Проблем с усилвател РЕСПРОМ Студио-2 2x35W |
|
|
| Имам проблем със този усилвател.Първият е, че 3 от каналите не работят. Двата означени с ТИЛ изобщо, а от тези ФРОНТ само единия. Не можах да разбера къде е проблема. Другият е, че стрелките които са отпред, са закотвени на едно положение и не мърдат изобщо. Ще съм благодарен ако някой предложи решение на проблемите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:18 Заглавие: |
|
|
Сервиз, това е решението на проблема  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:24 Заглавие: |
|
|
| То ако е да го нося на сервиз, няма да пиша тук. Имам някои умения по електроника, само ми трябват насоки къде да погледна. |
|
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:40 Заглавие: |
|
|
| Да ремонтираш усилвател нестигат някои умения ,а трябва познания по НЧ техника. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:42 Заглавие: |
|
|
| Не смятам, че проблема е нещо повече от смяна на някой компонент. Просто питам някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да ми даде насоки. По тази логика нямам никакви познания по телевизионна техника, но спокойно успях да ремонтирам един стар телевизор, просто ми дадоха насоката, това ме интересува. |
|
|
 |
dragon_hifi Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:55 Заглавие: |
|
|
| krisko92 написа: | | Не смятам, че проблема е нещо повече от смяна на някой компонент.. |
Така,така.Тя и неврохирургията не е нищо повече от рязане на мръвки и кокали с ножа...
Дали ша е проф.Чирков или касапина от месарницата-голямо важно...
Момче,не става само със сменяне,трябва и ... (елементарни познания по електроника и електротехника,да речем)
Вземем да се прекръстим от "техници" на "сменяч на части"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Юли 04, 2008 15:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:58 Заглавие: |
|
|
| Нали казах, че ги имам. Все пак уча в техникум по електроника. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 15:59 Заглавие: |
|
|
Брей ,много лесно се приспособяваш !Ми ти и космически кораби ще се научиш да правиш за нула време Побеснявам от телевизори донесени в сервиза които преди това са ровичкани и осрани от самородни таланти като тебе ,че и лъжат че не ги е пипал никой!Не се сърди ама за таз работа много хлебец още трябва да изядеш моето момче!То за всяка работа си има хора -пък дето се вика и ние техниците сме хора и трябва да ядем все пак -съгласен ли си с мен,ако не по-зле за теб! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 16:01 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм в това спор няма, но нали за това е форума, за хора които имат нужда от помощ.
Имам проблем с регистрацията във форума. А по въпроса- от Стара Загора съм. |
|
|
 |
|