| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitnick Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 19:59 Заглавие: Филтър |
|
|
| начи проблема ми е следния: имам касетофон 4х45 и кам изхода за усилвател сам си сложил стапало но като увелича достатачнмо за стапалото колоните на кората почват да гърчат .Колонките са кенууд, на са 7 инча. някой знае ли как да огранича ниската честота на 200 херца . с некой кондензатор ще стане ли и ако да колко требва да е голям |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mitnick Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 20:29 Заглавие: |
|
|
ФИЛИПОВ НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ СТЪПАЛОТО СИ СВИРИ НОРМАЛНО И БАССА И ТОИ НО КАТО УВЕЛИЧА
ИМАМ ПО МАЛКИ КОЛОНИ КОИТО СА ВЪРЗАНИ САМО НА КАСЕТОФОНА И НЕМОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ БАСС КАТО ГО УВЕЛИЧА И ИСКАМ ДА ГИ НАПРАЯ ДА СВИРЯТ САМО СРЕДНИ |
|
|
 |
gd Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 10:16 Заглавие: filter |
|
|
| ами че какво толкова просто си навии една бобинка заедно с няколко кондензатора и проблема е решен -ве4е ще имаш само желаната честота има супер много схеми на такива филтри |
|
|
 |
ivo Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 21:10 Заглавие: filtri |
|
|
| molia njakoi da mi prati sxema kak da si napravia razdelitelni filtri za muzikata vav kolata ako ima takava ! |
|
|
 |
ivo2 Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 11:05 Заглавие: Re: filtri |
|
|
| ivo написа: | | molia njakoi da mi prati sxema kak da si napravia razdelitelni filtri za muzikata vav kolata ako ima takava ! |
ako si ostai6 maila moje i niakoi da ti prati shema  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 0:22 Заглавие: Re: Филтър |
|
|
| mitnick написа: | | начи проблема ми е следния: имам касетофон 4х45 и кам изхода за усилвател сам си сложил стапало но като увелича достатачнмо за стапалото колоните на кората почват да гърчат .Колонките са кенууд, на са 7 инча. някой знае ли как да огранича ниската честота на 200 херца . с некой кондензатор ще стане ли и ако да колко требва да е голям |
Пич май тея са много тъпи и май само аз те разбрах !!!
Трябва ти нешто от сорта на 47 микрофарада ама неполярен !!!
Може и полярен ама трябва плюса му да е вързан за плюса на изхода на стъпалото !!!
 |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 5:21 Заглавие: За обидите |
|
|
| Dear guest! Забелязах ,че си писал по тема отпреди два месеца,с някакви обидни квалификации-абе ако"тия са много тъпи" то ти пък си много умен щом ти стигнаха 2 месеца за да го разбереш,да не говорим за това ,че темата явно отдавна е изчерпана! |
|
|
 |
|