|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 14:28 Заглавие: Acer n35 |
|
|
| Здравейте! Подариха ми това Пда, с вграден Gps. Не сам работил досега с такава техника. Лошото е че е с испански софтуер и няма на мемори картата си нищо.Т.Е. няма никакви карти. Искам да попитам може ли да му се сложи меню и от каде мога да си дръпна карта за БГ или поне за Варна. Евентуално и някаква цена и препратка към сервиз във Варна . Машинката добра ли е като GPS? Някой ползвал ли е такава? Моля знаещите да помогнат. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Grisha Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 0:36 Заглавие: |
|
|
| Здравей.Аз имам N35 който беше с немски интерфейс , но го флашнах с английската версия на софтуера.Процедурата е сравнително проста и ако искаш да се пробваш за смяната на езика мога да ти изпратя необходимата информация.За навигация използвам IGO8 с карта за България.Софтуера и картата ги има из торентите.GPS приемника е малко муден при първоначалното намиране спътниците. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|