| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 21:20 Заглавие: Mpeg4 бордове на двд-та |
|
|
| От доста време вече взех да си мисля че умрелите бордове на двд-тата са прецакани от вируси ,понеже всеки вече има комп и си записва сам дисковете с филми и т.н!Mpeg4 е техническото название на бордовете или платките които поръчваме поне за гаранционните двд-та!Някои ги вземат и презаписват или сменят флашовете забелязах и ги пращат пак и работят!Аз имам две загубени двд-та и редовно ги ползвам ,компа ми е без вируси и нямам проблеми досега!То кво се получава един вид правят форматиране и запис отново и борда работи!Вие как мислите за тази идея с вирусите дето я мисля? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 21:45 Заглавие: |
|
|
Просто си толкова далече от науката наречена електоника,че срещу нея да бягаш пак няма да я стигнеш.Виж само какви глупости си написал.Вируси по ДВД-тата,как може само да си го помислиш.Ако знаеш как работи едно ДВД(принцип на работа)ако си прочел нещо си няма да напишеш тези глупости.Прати ми един "овирусен" борд и аз ще ти го върна "почистен".Нали работиш в много голям и добър сервиз-е не може ли да си чистите "вирусите" на бордовете.
Направление-"СОВАЛКА"  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 22:06 Заглавие: |
|
|
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 22:09 Заглавие: |
|
|
Просто се чудех от какво се получават тези дефекти !С презапис на флаш паметта се оправят!Бай тишане ти като знаеш от какво е що не драснеш някой ред да ни осведомиш!Между другото по една бивша тема ти защо не написа къде работиш?Това че работя в голям сервиз означава че трябва да знам всичко ли?Ти може би си таен служител на НАСА,а!Не пишеш къде работиш за да не разберем що за умник си ,а?Кажи бе Бай!
P.S.Мисълта ми беше-това и в сервиза го правим -защо след флашване двд-то се оправя ?Каква е причината за да се обърка така че понякога не изпълнява нито една команда и дори не оправлява оптиката а след флашване се оправя? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 22:32 Заглавие: |
|
|
Ами ша ти кажа Байчовото.А къде работя няма никакво начение-и за NASA може да е -това не те засяга.Само че Байоти си прави сам бордовете и знае как-и не мисли да го споделя с такива умни глави като тебе.Тука има хора, които знаят как се прави ,защото Бай ти им е казал-ама ти не си от хората в екипа на NASA.Сполай ти-дано стигнеш до истината.
Make a Force be with you. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ДИНКО 7804 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 9:25 Заглавие: |
|
|
| Пуу-у,то човек да не пита нещо!Ако всички знаеха всичко в електрониката за какво е този форум тогава-за да се праскат такива като тебе бай тишане че много знаят ли?Поне да беше отговорил на питането на човека ,а не да пишеш празни приказки само и да обиждаш тези които не знаят нещо което ти знаеш. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 9:37 Заглавие: |
|
|
Според мен и трябва КАТИНАР  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 9:50 Заглавие: |
|
|
Динко аз мога да помогна на всеки,който знае как да попита.Но Някой хора като гореписалият Борко,който 98% от постовете му са пълна боза, а иначе работи в много голям сервиз -и според думите му това е критерий че няма вече тайни за него в електрониката задава въпрос меко казано на ученик от 8-ми клас.Като една моя руса позната ,която сподели че вирусите в нейния компщтър влизали с въздуха от вентилаторите.....Така ,че Динко не се пали много ами вземи прочети някой пост на човека на който НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ПОМОГНА.
Спирам да пиша в тази тема -нека другите колеги да помогнат за чистенето на вируси от ДВД бордове. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 19:09 Заглавие: |
|
|
| Да не коментираме ,че стандарта MPEG4 е за HD и се чудя има ли такива DVD-та . Що се отнася до проблема -неработещо устройство ,поради затриване на фърмуера ,той не касае само DVD а и много други -например SAT ,Mainboards ,че даже и загубата на оперативни данни от ЕЕпрома на един телевизор ,авторадио и др. води до почти пълна загуба на работоспособност в много случаи ! Пък с един "прост презапис" ,се оправя ! А защо -защото в повечето от тези устройства процесора може и да пише в тази памет и при объркване ,преходни процеси и други може да затрие част от основния фърмуер . При пулсации в захранването също ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 21:23 Заглавие: |
|
|
| Слушай бе бай,с хора като тебе няма да се разправям -освен с бой !Ако нямаш кво да пишеш по темата не се обаждай бе мой !Трай си там и си знай квото си мислиш че знаеш!Аз по принцип се занимавам само с телевизорите в сервиза обаче оня ден ми стана интересно като гледах колегата с едно двд,в сервиза си има хора за тв-та и двд-та и за други истории!Знаеш къде работя ако искаш да ми кажеш нещо лично мини някой ден през обедната почивка пък може и да направим един търкал ей тъй за спорта!Ти нямаш сигурно и сервиз официален нали-мене тука за да ме вземат и да ме държат в този сервиз сигурно има защо ,не мислиш ли бе БАЙ,а?Пък по въпроса с постовете ми -пак ядеш мармалад бе БАЙ!Като нямаш какво да кажеш не се обаждай !Били боза или не ти никога няма да работиш в такъв сервиз -защо ли -щото си скапаняк и никой няма да те търпи на работата и ще те изгонят на първия час бе БАЙ |
|
|
 |
|