|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
Не почнахте ли да преигравате?NOKIA STEREOPLUS 2 е без лицев процесор а с SDA30C263M2 -SMD на основната платка+EPROM. _________________ Skype: r_va4ev |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikola Kirov Активен потребител

Регистриран на: 23 Фев 2005 Мнения: 85 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 21:44 Заглавие: |
|
|
Нямам спомен как се води това шаси за което говориш. Но мисля че не е Stereoplus II,те са по ново поколение. Аз говоря за Stereoplus II които са с лицев процесор. Тия които са по по NRC17 протокол,не пo протокола на ITT,на дистанционното управление. От тях съм срешал 7 или 8 модификации досега. Отработих последния вариант по скоро за спорта,мина ми един такъв телевизор през ръцете със здрав процесор 
Много категорично изказване колега Не е проблем да погледнете документацията преди да ме обвинявате нали?
P.S.Всъщност и аз погледнах документацията NOKIA STEREOPLUS 2 не е NOKIA STEREOPLUS II и е точно това за което говориш.
STEREOPLUS II е модификация на STEREOPLUS.
Това са модели от типа на
NOKIA 6368
NOKIA 7168
NOKIA 55A1
NOKIA 55Y2
NOKIA 7157
NOKIA 7177
..................
..................
В някои от документациите на хартия погрешно са указани като STEREOPLUS. Но в фирмената сервизна документация се водят STTEREPLUS II |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 9:23 Заглавие: |
|
|
Не е зле ВИЕ да си направите сверка с документацията преди да пишете.Моделите за които пишете се водят STEREOPLUS 1.Сверка в атача. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |
Nikola Kirov Активен потребител

Регистриран на: 23 Фев 2005 Мнения: 85 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 14:18 Заглавие: |
|
|
Ще го имам пред вид и това название . Точно този документ не го бях отварял. Вече доста години съм приключил с ремонтната дейност На печатния му вариант го пише само STEREOPLUS. На серивзното им CD е STEREOPLUS II в списъка модел шаси.
Благодаря за уточнението.
А официалноста на ВИЕ не ме кефи нещо за форум за колеги и не го ползвам както правилно СТЕ забелязали  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|