| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jujiano Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 11:16 Заглавие: Проблем пералня NEO - на 2години |
|
|
| Проблема е следния: на всички основни програми в процеса на програмата, преди центрофугата остава малко вода в барабана и след центрофугата долното пране е потопено във водата.Следих последователността на действията и ми направи впечетление, че не източва преди центрофугата вода. След като пусна програма само за центрофуга , тогава всичко е наред (първо източва а след това центрофугира). Може ли програматора да не програмиран правилно, това го прави от закупуването на пералнята, така се принуждавам винаги да пускам допълнително програмата за центрофуга. Обърнах се към сервиза ама нещата стават бавно..много бавно, не е за разправяне...(пиша от Русе). Дайте мнения откъде може да е проблема. Само да вметна маркуча за мръсната вода не е удължаван и е на височина 80см. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kableman Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 19:24 Заглавие: |
|
|
Прочетете внимателно инструкцията за ползване. Много от програмите оставят нарочно дрехите във водата. Аз не съм прал, но направих консултация с жената. Иначе, грешки в програмата на NEO се изчиствт със задържане на бутон PLAY 10-15s. Което също трябва да го пише в инструкцията.
Аз лично се сещам, че ако е зададено вълна, не трябва да изпомпва водата. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
jujiano Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 8:05 Заглавие: |
|
|
| До mitachi: няма логика след края на цялостния цикъл да остава вода (около 2см в барабана), имал съм и други автоматични перални но преди да центрофугира източва водата от плакненето и тогава завърта яко, а сега центрофугира с водата. Нали като си свърши програмата трябва да си извадя дрехите горе долу сухи, а така които са отдолу на барабана са мокри. |
|
|
 |
NORDIK Опитен потребител

Регистриран на: 14 Сеп 2004 Мнения: 308 Местожителство: гр.Костенец
|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 8:50 Заглавие: |
|
|
По всяка вероятност/90%/ така нареченото наличие на външно тяло в помпата.От сервиза са го предупредили,че в този случай гаранцията не се признава,запазва се но конкретният ремонт се заплаща.При мъх РОЯЛ-ци ми признаваха гаранцията  |
|
|
 |
|