| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 18:35 Заглавие: Ето Този осцилоскоп е за музея |
|
|
Преди време незнам от къде го докара брат ми този звяр http://www.thevalvepage.com/testeq/tek/545b/545b.htm Днес реших да видя дали има нещо в нета тъй като незнаех колко МHz даржи...
Просто съм потресен как работи още тази щайга и то доста добре за годините си.. Някой занимавал ли се е с подобен? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 18:37 Заглавие: |
|
|
Очите ми светнаха като видях лампи В тия осцилоскопи има много ценни за аудио приложения лампи  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 18:41 Заглавие: |
|
|
Онзи ден брат ми като ми го подари щото не го ползва от много години и аз много му се точих за лампите...обаче като го пуснах и видях, че си работи после го поотворих то толкова подредено и красиво изработено, че да си призная ще ми е гадно да го разколача..  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 18:58 Заглавие: |
|
|
| Ей, момчета, ще развалите къща за да направите плевня. Не закачайте хубавата машинка. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 19:01 Заглавие: |
|
|
Аз нямам и намерение докато не спре до такава степен, че да не подлежи на ремонт!Това си е класика която днеска както забелязох работи по добре от другия който имам (един китайски без марка дори) иначе се бият в гардите, че даржал 50MHz!  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|