| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 13:54 Заглавие: tv beko 79r-гори драйверния транзистор |
|
|
здравейте.bc 639 гори различно 2-5-20 дена,направо ми омрьзна сменени r-815 22om;c-801-220mf;c-802-150pf;c-803-47nf;c-811-220mf;r-801 и 802 здрави 270ом сега пробвам и трафче вече 3-то нестава какво му е особеното немога да схвана,ако нещо сьм пропуснал моля подсететеме.шаси 10.3 _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 14:01 Заглавие: |
|
|
Аз като го гледам това трафче-не ми се вижда проблем и да се пренавие.Във Finlux 1000 и 3000 шаситата горят много трафчетата и там успешно никога не съм присаждал друг.Или крайния транзистор почва да препича и понякога гърми или други гафове.Накрая разглобих едно и го пренавих за половина час и от тогава така си решавам проблемите в това шаси. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 17:08 Заглавие: |
|
|
значи според вас дефекта мие от трафа,а жица от каде намираш _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 17:27 Заглавие: |
|
|
Предполагам че е от него.
Между другото ми хрумна една идея-трафа от ICC5 шаси (Telefunken 618,абе сещаш се-тези шасита със TEA2029 масовите) едно че на външен вид мяза да е същия,друго че като гледам и по схема драйверното стъпало се захранва със близко по стойност напрежение.Що ни пробваш,ако имаш?
А иначе жица имам от едно време от радиолюбителството са ми останали всякакви бобинажни проводници.Аз и рядко пренавивам де.
Моето трафче дето го имам от това шаси е със този проводник с меката изолация,светлокафевия.Дето прилича на литцендрат,той кой го знае-може и литцендрат да е,въпреки че на тия честоти нема смисъл.Но съм виждал и същите трафчета на същото шаси със обикновен лакиран проводник. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 18:36 Заглавие: |
|
|
част от chassis 10.3 с кино 66
Може кой и да е драйвер траф който работи с захранване от 18 волта.Ако не заработи от првия опит тогава менявай примерно крачета или от првичната или вторичната така да е фазно подобен  _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
|