| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 12:36 Заглавие: Подарявам допотопна електронна игра "Ну погоди!" |
|
|
Подарявам допотопна електронна игра "Ну погоди!" и кокошките. Боже каква революция беше течния кристал и кьоравия чип внея. Всички 5-токласници джугаха като луди дори и по време на час. И аз с тях. А ако имаше Bluetooth и графичен дисплей, и пищови щяха да се пренасят.
Запазена е на външен вид, освен разширенията на дупките за нулиране на часовника и будилника. Дори не знам дали още работи. Знам, че малко имаше проблем с батериите. По едно време (в срок от 10години) във Варна спряха да внасят от тънките батерии и навсякъде се ръгаха дебели, дори и там където изрично пише "Само за тънки елементи!". По онова време нямаше часовникар във Варна, който да бъде убеден че има и тънки елементи със същия диаметър.
И тъй. Електроника ИМ02 и Руководство по эксплоатации са в оригиналната кутийка.
В продължение на ~17 години не е излизала из под леглото.Само бог знае какво може да се е подслонило вътре  _________________ Варна-Бургас-Варна
пишете само на [email protected] или ICQ-то
www.putfile.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 12:54 Заглавие: |
|
|
Имам добри спомени за нея, само че моята е счупена  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 13:03 Заглавие: |
|
|
OK мятам ти я с плочите. Дано още работи. Това ще стане може би утре, че кашоните старите станаха дефицит. _________________ Варна-Бургас-Варна
www.putfile.com |
|
|
 |
Sympozium Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 13:04 Заглавие: |
|
|
На тази игра дори и аз съм играл, въпреки че съм от поколението което започна с атари 2600 и продължи натам с нинтендо сега и тн, така за по възрастните тя има сантиментална стойност и някой сигурно доста ще и се зарадва. |
|
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 13:27 Заглавие: |
|
|
Дизаинът си го бива до ден днешен. Човек ще си каже че не са го мислили руснаци. Идеално пасва дори и на съвременна електронна игра с DTV телевизор, GSM и MP3/2 плеър и джобен компютър с плъзгаща се клавиатура примерно
Дори си мисля ако се появи GSM с такъв дизаин да си куя един за спомен от доброто старо време
Остава само да го направят със същите батерии и слънчев панел от задната страна.
Фантастика, която поне до 50 години ще е реалност, а аз ще съм на 77 и адва ли вече ще ми трябва. _________________ Варна-Бургас-Варна
www.putfile.com |
|
|
 |
velinski Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 21:39 Заглавие: |
|
|
Ако няма други желаещи и аз се нареждам на опашката  |