| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 16:46 Заглавие: |
|
|
| То има модел на Edimax със външна антенка ,35-37 лв. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 16:52 Заглавие: |
|
|
Да има но пак не е екраниран!Пак грей....пък това имах.... и така и така не се ползваше,а вече го ползвам за сервизен.... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 20:23 Заглавие: |
|
|
| Да не искаш да кажеш ,че ако се екранира ще работи по-добре ? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 20:54 Заглавие: |
|
|
Разликата е повече от двойна и не е само от антената попринцип трябва да е разделено екранирането на няколко части....там където е оградено на платката като квадрат от 2те страни трябва да има екранировка както и на процесора тъй като са много близко и смущенията от ЦПУ то запушват приемника но не ми се занимаваше толкова пък и нямах подходящите пластини за да го направя както е по изискванията за подобен тип техника...Но това е компромисен вариант и съм много доволен от получения резултат за тази цена!Набелязал съм си друго което е с много по качествени елементи но тъпите китайци пак са "забравили" половината неща по платката....Тези гадинки са много чуствителни към смущения...Най-малкото една мокровълнова печка много ги тормози поради факта, че са на много близки честоти. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 23:48 Заглавие: |
|
|
Браво DJ69VN от ламбите мина на WIRELESS .Това си е голям скок към по високите технологии.Каква ще е следващата ти стъпка??
PS.Ей базикам се и аз съм малко eкспериментатор. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 0:18 Заглавие: |
|
|
Ами аз не съм "минал".... занимавам се с всичко което ми трябва.... а wifi tata.. и като цяло доставката на нет и услуги от тоя тип по различни преносни среди си ми е като хоби
"Каква ще е следващата ти стъпка?? " едната ще е линк на 48Км с възможно най-висока скорост...поне 40 мегабита...
P.S. Работи много по-добре под Маc ОS!Преди малко го тествахме. Не, че се очудвам но по-скоро се дразя, че драйверите за бозата пак са на по-ниско ниво.. . ... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|