| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 18:16 Заглавие: TV AIWA 1402 |
|
|
| Колеги търся процесор TVPO2066-D05/06 на взаимо изгодна и приемлива цена и дъмп за тази AIWA. Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 18:23 Заглавие: |
|
|
Пращам ти дъмп. Провери си пощата.
P.S. И процесор може да се намери но.....цената е..убийствена.незнам до колко е удачно.... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади 
Последната промяна е направена от Noel на Пет Фев 11, 2005 18:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 18:24 Заглавие: |
|
|
| дъмп има навсякъде по нета ще ти пратя и аз но за процесора е трудна работа имам за принц със друг запис ако искаш пробвай да смениш процесора и паметта А всъшност какво прави апарата |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2005 17:15 Заглавие: |
|
|
Здравейте.
weso---този процесор го има в www.eshop.bg но струва 63лв.Ако те устройва може да го поръчаш.Успех  |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2005 20:19 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на Ноел за дъмпа но цената на процесора в ешопа не ме устройва. Знам за нея но клиента подскочи още тогава когато му го показах колко струва и заяви че ако не намеря процесор до 20лв. просто ще се откаже и ще си купи китайка на изплащане. А така губя аз като време и пари заради високата цена на частта. Сашо телевизора тръгва като високо но стои тъмен с лек червеникъв оттенък обратен ход и свит по хоризонтален размер с по един сантиметър от двете страни. Не е от цифровият блок защото имах една 20 инчова AIWA дошла за захранване и размених блоковете им и проблема не е в тях. При сравнение на режимите на процесора на двата телевизора просто този на 14 инчовата не работи. Не съм разменял паметите но заредих една нова с дъмпа от 20 инчовата и с това което ми прати Ноел но проблема е същият. Сто процента е процесора |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
Да си купи китаец,като е толкова умен.И без това пак ще дойде при теб гаранционно А Айвата я купи а 20лв |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 12:25 Заглавие: |
|
|
| A проверили захранването или по точно стабилизатора със ресет защото от него съм имал подобен случай когато се бях назрял и аз на процесора прегледай и всички напрежения по схема на тези апарати поне схемата е четлива и подробна И последно питане разменя ли двата процесора за проба Успех |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 13:36 Заглавие: ре |
|
|
Мисля че с ДУ за 29/55-канално,може да се влезе в сервизният режим и да се препрограмира паметта.Както с 1293. _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 13:48 Заглавие: |
|
|
vlad_o, това | Цитат: | | Мисля че с ДУ за 29/55-канално,може да се влезе в сервизният режим | не е съвсем така.
1. Въпросния пулт трябва да има сервизен бутон, или поне да е направен с ориг. схема 1250 (или1260)
2. Влизането в сервиз е възможно само в случай, че текущия запис е читав. Т.е за този процесор има един или няколко байта които показват именно това и до тях няма достъп от сервизния режим. Като потвърждение на това - с чиста памет този телевизор никога няма да тръгне. |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 13:57 Заглавие: РЕ |
|
|
НИЩО НЕ ПРЕЧИ С ДЕФЕКТНА ПАМЕТ ДА СЕ ОПИТА ПРЕПРОГРАМИРАНЕ.
Дори и без сервизен бутон едни две крачета се окъсяваха и се получава.Дори при оригинално руско този бутон е скрит... _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|