|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 17:20 Заглавие: GSM Panasonic, кои са пиновете за заряд - РЕШЕНО |
|
|
Дадоха ми едно зарядно от телефон Panasonic, не могат да ми кажат модела (казаха ми EBCA001EU ама силно ме съмнява това да е модел), кабела му е изтръгнат от куплунга. Не се занимавам с мобилни телефони и се надявам ако някой може да познае куплунга от снимките, те са си само два пина, но не знам на кой е плюса и на кой минуса:
Проблема е решен, редактирал съм първата снимка.
Последната промяна е направена от eler на Пет Юли 25, 2008 18:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 19:37 Заглавие: |
|
|
| Вкарай го в телефона и напипай минуса по ламарините на екранировката, или контактите на батерията. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 19:59 Заглавие: |
|
|
| Там е работата, че телефона го няма при мен. Но в краен случай ще ги карам да го домъкнат и него. |
|
|
 |
avanto Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 12:46 Заглавие: |
|
|
Буксата е за VS2, VS3, VS6, VS7, MX6 и подобни.
Според схемите за дата кабели, които погледнах на бързо в нета предполагам, че плюса е 5-тия пин отляво->надясно на снимките, които си дал, а минуса е на 10-тия (последния). Но провери пак. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|