|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 16:08 Заглавие: Сервизен режим на NEO-1439TX |
|
|
| Как се влиза в сервизния режим на 14-инчовите NEO. Искам малко да свия картината по вертикала. Предварително благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 16:43 Заглавие: |
|
|
Здравей.Ще ти дам един съвет занеси TV-то не сервиз,Хващам се на бас че не си от бранша за това,влизане с сервизен режим не е твоя работа.Аз разбирасе че знам как се влиза но няма да кажа,от сервизното меню може да оплескаш всичко ако не знаеш какво точно трябва да се бара.За това снимай си гаранционата карта и право кан най-близкия сервиз на К&К. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 16:57 Заглавие: |
|
|
| Радвам се, че си готов да се хващаш на бас. Вярно е, че нямам опит в ремонта на телевизори, а само на някакви си рентгенови апарати, ЕКГ-та, ултразвукови ехографи и други дреболии, които ти сигурно си учил още в трети клас. Ако можеш помогни, ако не жалко за изгубеното ти време ... |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
Какво ти пречи да го занесеш в сервиз.НЕ Е МНОГО ТЕЖЪК 
Последната промяна е направена от REMZ> на Нед Фев 13, 2005 17:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
Как ще реагираш ако дойда да врътна малко ренгена който обслужваш М/у другото съм завършил медиц.апаратура,но не се бъркам на колегите в работата. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 17:47 Заглавие: |
|
|
Мислех, че форума е за помощ между колеги, а не за надувки на разни комплексари владеещи Тайното знание да ремонтираш ТЕЛЕВИЗОРИ . Чао  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 17:50 Заглавие: |
|
|
REMZ>,DICHI не сте съвсем прави.
Човека попита по съвсем нормален и коректен начин, даде точен модел на телевизора който знаете, че е "недоклатен" и какво точно иска да направи.
Твърде е вероятно да става дума за собствения му телевизор, така че ако можете помогнете, ако не се справи, проблема си е негов и ще си плати за това като стигне до сервиза.
За да не го занесе - причини може да има много.
Гост, този въпрос мисля, че беше вече "дъвкан" тук. Пусни едно търсене по форума, може и да излезе нещо. |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 18:06 Заглавие: |
|
|
Твърде е вероятно да става дума за собствения му телевизор, така че ако можете помогнете, ако не се справи, проблема си е негов и ще си плати за това като стигне до сервиза.
За да не го занесе - причини може да има много.
Може и да си прав,за което с извинявам Едно гаранционно AYCO,двапъти ми го носят с объркан сервизен и клиентите се възмощават,че не им пиша ремонтите,от страничен човек разбрах че са искали да го върнат,защото си били харесали друг.
Какво ще ме посъветваш в този случай? |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 18:21 Заглавие: Re: Сервизен режим на NEO-1439TX |
|
|
| Anonymous написа: | | Как се влиза в сервизния режим на 14-инчовите NEO. Искам малко да свия картината по вертикала. Предварително благодаря ! |
Съветвам те да пипаш много внимателно, защото вътре има 5 подменюта.
Успех !!!
Последната промяна е направена от Tokio на Сря Юни 01, 2005 19:03; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 18:30 Заглавие: |
|
|
DICHI ти до някъде си прав !!Но все пак това е форум.Един въпрос към теб REMZ>! Как разбра че не е негова работа това! Аз също искам да разбера как се влиза в сервизен режим!Ако не ти друг ще му каже на човека защото този форум е достъпен за всеки! RS. И в крайна сметка ние сме TV техници,но като ни гръмне прадпазителя на таблото в къщи не викаме Ел.техник нали Моите уважения към всички колеги!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|