| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 19:44 Заглавие: Купувам процесор за ARISTON AT125 |
|
|
Сега проблема е следният. Имам пералня Ariston AT125 която има изгорял процесор откаде мога да намеря такъв ето ви малко инфо за тази част:
Много бих се радвал ако ми кажете каде ги продават и колко струват защото питах гугъл и той не познава такива чипове.
Мерси предварително
MERLONI
LVB V 2.22
HD6433642RB95P
0409 Japan
Коригирал съм ти заглавието!Запознай се с правилата на форума!И темата ти въобще не е този този раздел-местя я в "Купува-Продава" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 19:53 Заглавие: |
|
|
А защо не проверите в гаранционната карта,кой сервиз ги поддържа във Вашето населено място и не се обърнете към него? _________________ Димитър |
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 21:01 Заглавие: |
|
|
защото пералнята е крадена
майтапя се еми щото тя е трета ръка с изтекла гаранция и сервиза е неадеквателен |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 21:09 Заглавие: |
|
|
Това,че е с изтекла гаранция не означава нищо,на гаранционната карта би трябвало освен адреса и телефона на така наречения от Вас "неадекватен сервиз" да има и телефоните на централния сервиз,от който бихте получили информация евентуално за търсената от Вас резервна част.По принцип за сервизите бихте могли и да получите информация и от магазинната мрежа където се продават перални от същата марка. _________________ Димитър |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 21:17 Заглавие: |
|
|
DESAN ако и в сервиза сте се закачали сигура са ви пуснали по наклона . Модула на пералнята ти се води LB2000 VER2.22 . Процесора не се предлага като резервна част . Пък и не си написал в кой сервиз си отправил запитване , че са били неадекватни каквато е твоята преценка . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 22:48 Заглавие: |
|
|
| ок, не можах да намеря сервиза или намерих техник който ми каза че този чип е изгорял. После ми каза една цена от сорта "по добре си купи нова",та затова питам дали мога от МАГАЗИН да си закупя този чип и да видя евентуално какви пари е и да се ориентирам, защото подозирам че не е толкова скъп колкото ми го изкарва "И ТЕМАТА НЕ Е ЗА КОПУВАМ ПРОДАВАМ" |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 23:10 Заглавие: |
|
|
| DESAN написа: | | "И ТЕМАТА НЕ Е ЗА КОПУВАМ ПРОДАВАМ" |
Айде да не ме поучаваш за къде е темата,а?
Освен да е за "Търсене на схеми"?
| DESAN написа: | | та затова питам дали мога от МАГАЗИН да си закупя този чип |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 20:37 Заглавие: |
|
|
Обади ми се или на лични . 0888611340 _________________ Иво Банов |
|