| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 17:48 Заглавие: 17 инча на 14 инчов монитор |
|
|
Съзнателно пускам темата тук, понеже въпроса ми засяга според мен различни раздели. Та искам да попитам - някой правил ли е това: на монитор, който по принцип е 14 или 15 инча да се монтира 17 инчов кинескоп (от друг монитор)? Интересува ме конкретно биха ли издържали захранването и развивките? Или си зависи от конкретния случай? _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 18:45 Заглавие: Re: 17 инча на 14 инчов монитор |
|
|
| ivankrivodol написа: | | Или си зависи от конкретния случай? |
Всеки налъм си е направен за неговата си каишка.  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 20:32 Заглавие: |
|
|
А освен захранването и развивките кутията дали ше "издържи"  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 20:57 Заглавие: |
|
|
Естествено искам да ползвам кутията на по- големия, която си е към кинескопа на 17-тката  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 5:20 Заглавие: |
|
|
Ако погледнеш в справочните данни за различните по големина кинескопи ще видиш, че изискват различни високи напрежения на G3. Това предполага да ползваш съответното ТХО. Корекциите на размера силно зависят от параметрите на отклонителната система. Това пък предполага да си играеш със съответните вериги. Миналата година се мъчих да сменя кинескоп на 17" монитор PHILIPS, с такъв от CTX със същия размер. Резултата беше плачевен.
Тук има доста интересни неща за кинескопите.
http://monitor.net.ru/forum/-info-5218.html
http://cathedral.narod.ru/page1/elt.htm#00 _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 14:21 Заглавие: |
|
|
Нали си е в правилния раздел темата .... май нещо ми звучи като как аджеба да се подкара БМВ с изгърмял двигател с изправния двигател на трабито  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 7:38 Заглавие: |
|
|
Всъщност според мен никак не прилича на въпрос за Траби и BMW - Фикри Нури всъщност добре е схванал същината на въпроса ми - такъв отговор ми трябваше, за което му благодаря. Аз също доста се съмнявах в успеха на това начинание - да преместя работещ 15 инч. монитор в кутия и с кинескоп на 17-ка, затова рекох да попитам някой успял ли е.... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|