| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mazalo Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 12:56 Заглавие: Ремонт на прожекционен телевизор |
|
|
Замина ми сходимоста на прожекциония телевизор Панасоник
Модела няма автоматично калибриране само ръчно.
И понеже е доста голям търся доброволец да доиде до вкъщи да го преслуша, в краен случай и ще го транспортирам ама за сега предпочитам на място.
Намира се в София в центъра. _________________ "дайте да се наспим после ще си почиваме "
Последната промяна е направена от mazalo на Пон Авг 04, 2008 21:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 18:10 Заглавие: |
|
|
| дърводелци,търсете другаде |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 18:31 Заглавие: |
|
|
Човека е сгрешил само с думата доброволец.Казва се техник който има опит с настройката на този модел.Ето аз не съм настройвал такъв модел и не предлагам услугите си.Може би човека би било добре да напише и кратка история на проблема та този който ще отиде да знае какво го чака. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 19:04 Заглавие: |
|
|
Как го каза наистина "доброволец",все едно че ще ходи на фронта...
Виж в стикнатата тема в "Общи приказки"-за клиентите търсещи ремонт. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mazalo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 19:35 Заглавие: то техници бол |
|
|
То техници бол, но всички казват докарайте го тук.
А аз това нещо едвам го качих в асансиора когато го копувах.
Та за това "доброволец".
А че част от технците са си чисти дърводлеци , то се знае , по себе си знам. _________________ "дайте да се наспим после ще си почиваме " |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 21:03 Заглавие: |
|
|
| Виж сега, ако искаш да стане качествен ремонт (не кърпашка работа), да се отстрани не само проблема, но и причината довела до него, най-добре в сервиз. То не е гаранция че и там няма да попаднеш на "дърводелец", но в къщи е абсурд пък да стане както трябва ремонта, особено на такъв апарат. |
|
|
 |
mazalo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 12:08 Заглавие: зелено |
|
|
М, така .
Разчовърках го, има проблем със зелената тръба. За протокола телевизора е с 3 CRT-та.
като влезна в сервизен режим и отида на настройките за сходимост има възможност да се избере само зелен цвят и тогава се вижда ясно че зеленото свети на 2 петна едно в средата и едно долу в дясно. Останалата част е черна.
Това води да няколко възможни извода или ми е за смяна тръбата или фокусиращите лупи са я мръсни я разместени / много малко вероятно/, или нещо по настойките ...
Свалих управляващата платна и след проверка от специалист , се оказа че всичко е в норма по компонентите . После набучих ме червената платка на зелената пушка и ... нямаше червено ...
Всякакви идеии са добре дошли. HELP !! _________________ "дайте да се наспим после ще си почиваме " |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 12:21 Заглавие: |
|
|
Е как да има като си сложил здравата платка на зеления цвят.Пишеш доста неясно .Да разбираме ли, че си разменил двете платки и няма червено .Другото, тоя специалист как така е разбрал че всичко е наред ако не е изследвал платката в работещ режим
P.S.Как въобще да се помогне като аз не видях да е написано някъде модела на телевизора ,шасито му ,състава му.За сега се знае че някъде един прож.телевизор е без платка за зелен цвят. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 19:52 Заглавие: |
|
|
| mazalo Отиваш към пълно мазало, жалко! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 22:33 Заглавие: |
|
|
Такаааааааа.Специалиста проверил платката бях аз.Палатката си е наред.Идеята за размяна на тръбите също беше моя.Така че проблема ти е много голям.Зелената тръба е за казаня. Нищо че платката от София дойде на проба чак във В.Търново ,но за съжаление проблема е по "навътре" _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|