| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rbd72 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 7:51 Заглавие: Търся схема на комутатор за WV PASSAT |
|
|
Привет!Колата е 94г. 1.8 моноинжекция.Управлява се от датчик на хол.Търся изпитана схема на такъв комутатор(да не откривам топлата вода). Искам да налепя нещо аз. P.S.Неговия го изгориха при поставяне на алармата,следващото менте изкара 1 година.Мисля , че Golf 3 имат същите.При нужда ще кача снимки.Благодаря за вниманието! _________________ Никога не е късно да станеш за резил. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 9:04 Заглавие: Re: Търся схема на комутатор за WV PASSAT |
|
|
| rbd72 написа: | | Неговия го изгориха при поставяне на алармата |
Може ли да обясниш по какъв начин стана това за да не допускаме подобни грешки? _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
rbd72 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 21:42 Заглавие: |
|
|
Блока с предпазителите висеше на проводниците(беше свален).Демонтираха старата аларма,проводници се опряха и окъсиха в блока с предпазителите.След което автомобила спря да пали.Дали е било това причината или съвпадение не знам.Сменихме комутатор и всичко се оправи. P.S. За съжаление дори и аз не съм безгрешен ,може би Вие не грешите? _________________ Никога не е късно да станеш за резил. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2008 5:42 Заглавие: |
|
|
Достатъчно е ПРЕДИ ВСЯКАКВИ РАБОТИ по автомобила свързани с двигателния отсек и купето ДА СЕ ОТКАЧВА минусовата клема на акумулатора!
Леден съм ставал като видя как някой сменява стартер, генератор, ангренажен ремък или реже наред жици, а акумулаторът гордо си стои закачен на мястото. Сега само е изгорял комутатора. Следващият път ще се подпали колата или ще тръгне и ще смачка нечия глава. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|