| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gryp Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2005 1:50 Заглавие: Хора,каде си правите кутии за тонколоните? |
|
|
Много ми е интересно каде и как си правите качествени кутии за любителски проектирани от вас тонколони.................
 _________________ Константин Джупаров |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2005 19:14 Заглавие: |
|
|
| Най удобно и сравнително евтино в магазин БРИКОЛАЖ ,но незная дали имат магазини в други градове освен София. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2005 20:49 Заглавие: |
|
|
| С какъв инструмент правят отворите за високоговорителите? Дали ги правят с гладки ръбове? |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 3:04 Заглавие: |
|
|
Специялно за отворите имам една случка с клиент стоеше край мене докато му пробивах дупки на кората на Opel Vectra sedan(една от колите на които най много мразя да монтирам колони особенно над 8 инча) и като видя зегито каза:
А ти с електронна бичкия ли работиш?
направо паднах от седялката от смях  |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 4:05 Заглавие: |
|
|
Може би е очаквал с моторна резачка STIHL напринер а ти си го разочаровал с някакъв си ел.трион  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 10:07 Заглавие: Re: Хора,каде си правите кутии за тонколоните? |
|
|
| Gryp написа: | Много ми е интересно каде и как си правите качествени кутии за любителски проектирани от вас тонколони.................
 |
Аз съм от Варна и тук има магазин Брикулаж.Аз лично си правя колоните в една фирма а където продават плоскости.Нося си размерите на кутията и там ги нарязват и кантоват,дори режат и отворите за висоговорителите. |
|
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 17:25 Заглавие: |
|
|
В пловдив има една фирма режат и кантоват.
Намира се до КАТ, но имат и склад в кв. Беломорски (обръщалото на 7-цата ) |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 19:49 Заглавие: |
|
|
аз си ги правя сам и за един вкн 1033 пробивам дупки два дена и стават много грозни ръбове сякаш в бриколажа не видях готини плоскости ама щом казвате _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
NIX-E Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2005 22:48 Заглавие: |
|
|
Здравеите. Гост-а беше споменал че е от Варна и си прави кутиите в някаква фирма. Би ли казал адреса да имам едно на ум. Иначе аз си правя кутиите в мазата )) смешно, но готино! И аз така с "електронна бичкия" си правя отворите на говорителите. В началото ги правих с помоща на дрелка и много дупки една до друга, оформящи кръг, а след това с рашпилата и ставаха добри  _________________ Богат е не този, който има много, а този, който не иска повече. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 11:19 Заглавие: |
|
|
каква е тая електрона бичкия да спестя малко труд и пушек и дрелки в мазето  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
|