|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 14:14 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Gena, мисля че последната дума ще я има Tokio
Аз твърдя, че последните посочени от теб пултове не са за въпросния телевизор!
Опитай се да си представиш какво ще изглежда телевизора за който се пита: модел CW5314X според класификацията която си дал:
| Цитат: | первые две буквы (CS, CK) в наименовании модели указывают на тип тюнера (мультисистемный, только SECAM);
- цифры (15, 21, 25, 29, 30, 34) указывают на размер экрана телевизора (в дюймах); |
Мислиш ли, че е така?
И още нещо, регистриран потребител си и имаш възможността да си редактираш собствените постове, едва ли е необходимо да си пишеш сам. |
RC , ти си прав (както винаги). Буквите в началото на модела ИМАТ значение не само за стандартите на цвят, които телевизора поддържа. В програмата на PILOT намерих CF-5314, но този модел го дават да работи с Р1690 (протокол на Филипс), а процесора на моя Самсунг C68225 със сигурност няма да работи с това дистанционно. Пробвах го с всички дистанционни на Самсунг, които имам, но не заработи с нито едно от тях. Сега ще опитам с универсално дистанционно и ще докладвам за резултата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 14:19 Заглавие: |
|
|
| Tokio, код за Supert-a - 168 |
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 14:58 Заглавие: |
|
|
Tokio,
Напиши ми точния модел на шасито, защото по моите източници CK и CW сериите се различават по тунера и по дистанционното САМО!!!
Шаситата са няколко:
P64SA; P64SA(H); P64SN; P64SH1; P64SMH и други.
Друг вариант за дистанционното е TM24/RM107, което ако не греша, съответства на:
3F14-00024-060; -100; -110!
Тези дистанционни са по-стари от модела, който посочих на снимката в предния пост и TV-то най-вероятно е модел преди 1994 година. Няма сервизно меню, или поне не се влиза в него посредством дистанционното!
Все още не съм открил чипа на този вариант, но ще го открия всеки момент, надявам се! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 15:55 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Tokio, опитай с Pilot P1703 или Conel FRC5483. |
Проблема е решен. Тръгна с универсално дистанционно RUWIDO с код 334. Този телевизор явно е някакъв рядко срещан модел. |
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 16:24 Заглавие: |
|
|
По-скоро архивен.
Аз дъмп му намерих, обече за дистанционното - само това, което написах в предния пост.
Радвам се, че си отстранил все пак проблема! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|