| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
autodiag Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 31, 2005 18:05 Заглавие: PC тестер за Audi, VW, Seat и Skoda |
|
|
| Продавам тестер за Audi, VW, Seat и Skoda! Пълна диагностика на автомобила!Пакета включва: PC адаптер, софтуер (VagCom & VagTool).Цена: 200 лв. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 0:55 Заглавие: |
|
|
И аз продавам същото, но цената е 100 лв. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Qdosan Kolega Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 17:54 Заглавие: |
|
|
| Zaradi takiwa poluidioti kato kostadin iantchev naprimer truda na tehnicite weche ne se ceni. A ako trqbwa da gi opredelq s edna duma towa e smotanqci. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 20:29 Заглавие: |
|
|
| Qdosan Kolega написа: | | Zaradi takiwa poluidioti kato kostadin iantchev naprimer truda na tehnicite weche ne se ceni. A ako trqbwa da gi opredelq s edna duma towa e smotanqci. |
Ха, на всичкото отгоре имаш наглостта да се наричаш "колега". Ти си кожодер. Всеки сам оценя труда си. Когато един човек е по-навътре с материала ще му е по-лесно да направи (изобрети) нещо и съответно цената ще е по-ниска. Точната дума е конкуренция. Ако ти не можеш като него, трябва да си потърсиш друго занимание. Нищо лично. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 19:32 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Zaradi takiwa poluidioti kato kostadin iantchev naprimer truda na tehnicite weche ne se ceni. A ako trqbwa da gi opredelq s edna duma towa e smotanqci. |
Много бързо искаш да забогатееш. За разлика от тебе аз съм продал 15 пакета даже мисля да намаля цената на 50. Нека съм "полуидиот". _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Qdosan Kolega Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 21:46 Заглавие: |
|
|
Az ne sym autodiag no se draznq kogato nqkoe gowedo podbiwa cenite na truda ni. Mrete gladni goweda takiwa. Truda wi e edin ot nai niskolplatenite. I towa e zashtoto ste goweda,blyskate za ediniq hlqb i si mislite che prawite neshto  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 21:54 Заглавие: |
|
|
Qdosan Kolega, ти си бил голям умник.
Какво ли не ти е стигнало да се научиш поне да пишеш като хората?
Къде е Модератора?
Или Админа?
Не е ли време да почне да се слага "Bann" за подобни словоизлияния? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 1:10 Заглавие: |
|
|
КЪМ Qdosan Kolega
Не знам какво наричаш труд. Схемата се прави за 15 мин, софта се разпространява безплатно, материалите ти стуват 5 лева..........
Тва твойто е измама, добре че няма балъци да купуват от тебе. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 23:24 Заглавие: |
|
|
RC които има поне средна компютърна грамотност,да не говорим за програмисти като мен,може да заобиколи всякакви забрани които могат да му се наложат в някои форум .
А за Янчев,
Напълно съм наясно какво лаино продаваш. Преди се занимавах известно време с километражи докато посредственоста не еба маиката и на тоя бизнес. Направи им го като хората,сложи им го в кутиика,купи им ODB съединител, направи интерфеиса с специализиран чип да няма проблем с връзката и искай сносна цена тогава,да останат 150 лева и за теб и хората да са доволни и да не остават с впечатление че труда на един техник не струва пари и могат да те поставят в една графа с хамали,зидари и ....... т.н. Хора с твоето мислене провалиха този бизнес в България. Затова и повечето кадърни колеги напуснаха този бизнес и се занимават с кво ли не друго. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 8:26 Заглавие: |
|
|
Гост, невярвам | Цитат: | | средна компютърна грамотност,да не говорим за програмисти като мен |
че тази ти грамотност е на това ниво.
Твоето мнение вече го разбрахме (интелектуалният ти потенциал -също).
Включително и изключителните ти умения да общуваш. |
|
|
 |
|