| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 19:41 Заглавие: |
|
|
Ами име на софтуера примерно:) _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Grifi Нов потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 10:42 Заглавие: |
|
|
Осцилоскопа го знам ама ...... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Grifi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 15:38 Заглавие: |
|
|
Знаеш ли какво, писна ми от теб. Държанието ти е обидно. Говориш само с недомлъвки. Повече от три думи не обелваш. Изглежда не ти трябва този волтметър, щото и пръста си не мърдаш. Морзов ключ вместо клавиатура сигурно имаш, и с него в Google не може да търсиш. Човек да беше, щеше да си кажеш, какво не ти достига та го търсиш тука?
Гледам за три месеца 180 мнения си написал, не се учудвам, сигурно са и много съдържателни. Спама във форума е забранен!
Дано темата послужи на някой, който се нуждае от нея. Аз на теб няма да отговарям.
Хайде със здраве.
(И не ме разбирай погрешно, ако човек заслужава и душата си давам, какво остава за пиклива схема или сорскод.) |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 15:56 Заглавие: |
|
|
Toва можеш и на лично да ми го пратиш.Какво занимаваш хората с тъпите си наредби?Аз съм казал ако администраторите решат, че нетрябва да влизам да го направят става лесно и бързо...
P.S. Не ми се плаща а и нямам толкова свободно време да спя във форума! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 19:08 Заглавие: |
|
|
Човекът има LAN кабеларка. Гърмят му рутърите. Щото са от всичко по левче. 9 лева/бр. за мен си е "Всичко по лев". Иска да запише напрежението на мрежата във вид на красива розова крива (по ординатата U, по абцисата t) и да натрие носа на ония от EoN. Щото той умен, те - тъпи. Идеята ще бъде "продвинута". Впоследствие ще минава автоматично на резервно захранване (нема да му стъпи повече от 500 лева) за да му не горят играчките по 9 лева. Сега остава да си плати и 10 хилки лиценз за сополите дето ги е навесил между блоковете и тогава да скача.
Не конкретизирам за даденото лице. Просто, действителността е такава. Може неговите нужди леко да варират.
Интернетът трябва да е безжичен и условно безплатен. В краен случай, платен от друг. Абе, както и всичко друго. Аман с тия пари. На животни ви правят! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 19:23 Заглавие: |
|
|
Само да вметна че swich e 10 тина лева рутерборд на микротик е над 100лева.Неискам и не ми се занимава с Еон то си има други който се занимават с тях просто искам да си напрая статистика за мое ползване.Висящи кабели нямам..Нета които предлагам е главно безжичен:) е не е безплатен . Безплатен обяд няма  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 21:02 Заглавие: |
|
|
Тук все пак е технически раздел. Хаде засега в говорилнята.
Вече ти казаха - ако искаш нормални отговори - пиши подробности.
Не е нужно да даваш мнения по всички теми. Написаното остава. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|