| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 9:52 Заглавие: Не купувайте части от: |
|
|
Пускам темата защото съм крайно вбесен от фирмата ЕТ"Стефан Вангелов" Горна Оряховица.Тази сутрин си купих пт него оптика Optima 725 на скромната цена от 32 лв.Взех я лично от господина Вангелов,който изпълнява и ролята на продавач в магазина си в Горна Оряховица.Оптиката се оказа пълен мъртвец.Звъня му по телефона и му обеснявам ситуацията,а милия казва че не поема никаква гаранция за стоките си.Така ,че колеги не купувайте части от въпросната фирма-ако нещо не работи-си е за ваша сметка.До сега не съм имал проблем с подмянана некачествени оптики или процесори(говоря за по скъпите неща) никъде.Пулсатор,Петров Електроника,Пасат-навсякъде са приемали рекламациите.Този "господин"направо ме шашна с наглоста си.Фирмата му я има като доставчик и Е-шопа.ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ!!! _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 11:43 Заглавие: Re: Не купувайте части от: |
|
|
На такива "продавачи" много се дразня дано да фалира! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 13:40 Заглавие: |
|
|
| Случайно да не си забравил да разпоиш служебната спойка? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 13:45 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | служебната спойка? |
Хихихи и това на Бай Тишан. Добър съвет,чакам реплика  |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 15:19 Заглавие: |
|
|
Викиват.
Нестига че продават ментета ами са и по скъпи.
http://www.postimage.org/image.php?v=gxn0VXJ
Транзисторите са 2SA1306 и 2SA1265
Не помня точно цената но бяха с около левче по скъпи от ментаците в други магазини. _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 15:32 Заглавие: |
|
|
Репликата е излишна.Но за спойката -и с нея и без нея матрицата свири на 3 ома от всякъде. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 17:34 Заглавие: |
|
|
| Мнението ми не целеше да обиди някого, ако е станало така се извинявам. Все пак не познавам повечето хора във форума. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 9:06 Заглавие: |
|
|
| Точно така Тихомире-на такива търговци такава "реклама" им трябва,лошото е ,че потъваме със средства |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 14:00 Заглавие: |
|
|
Аз 32 лв ще ги прежаля.И оптика друга съм поръчал от място дето съм сигурен ,че при проблем ще ми я подменят.СД-то на клиента ще го направя-нищо че ще съм на 0 от цялата работа-обещал съм че ще стане и ще стане.Вчера влезана още едно същото пак за оптика-ако беше тарикат да я смени щях да купя още една.А "господина"Стефан Вангелов да си купи некролози с тези 32 лева. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 14:28 Заглавие: |
|
|
bai_tishan
В Горна Оряховица няма свестен магазин за компоненти,всички пробутват ментета и се правят на велики,аз вече 3 г си пазарувам онлайн ,и хората си дават и фактура,а тука нашите и касова не ти дават  |
|
|
 |
|