| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mospec Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2006 Мнения: 221 Местожителство: София SKYPE- mospec
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 16:02 Заглавие: има ли радио контрол в софия за часовниците |
|
|
| има ли радио контрол в софия за часовниците които се сверяват от спътниците одзад пише DCF radio-controlled clock |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 16:12 Заглавие: |
|
|
Те не се светяват от спътниците,а от наземни станции с едни големи антени на мачти.Най близката мисля беше в Германия и май хвърляше и до тук. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 17:07 Заглавие: |
|
|
И аз знам,че сигнала е от Германия.В Сливен се хваща,би трябвало и в София да може. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 17:09 Заглавие: |
|
|
| И тия на които пише "Радиосинхрон" (има ги на неколко места по Техническия университет) ли се сверяват така? |
|
|
 |
mospec Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2006 Мнения: 221 Местожителство: София SKYPE- mospec
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 17:19 Заглавие: |
|
|
| понеже имам такав и не бачка и незнам дали има изобщо сигнал за него |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 17:49 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | И тия на които пише "Радиосинхрон" (има ги на неколко места по Техническия университет) ли се сверяват така? |
За Радиосинхрон, доколкото помня, навремето имаше някаква станция на Физико-математическия факултет на СУ, която излъчваше импулси на всяка минута, и едва ли още съществува. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 19:09 Заглавие: |
|
|
Попадна ми един такъв авточасовник, докато го разглобя да потърся откъде аджеба се сверява това чудо, то взе че тръгна, ама с един час назад. И няма мърдане  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
| Radko написа: | | За Радиосинхрон, доколкото помня, навремето имаше някаква станция на Физико-математическия факултет на СУ, която излъчваше импулси на всяка минута, и едва ли още съществува. |
Най-вероятно не съществува щото като мина някой път поглеждам "радиосинхрона" поглеждам и моя и си викам "тоя път не се е синхронизирал " |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 19:28 Заглавие: |
|
|
Milen_haskovo След като се е сверил е възможно да може да го "бутнеш" с 1час,на някои трябва да натиснеш комбинация от копчета. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 13, 2008 19:54 Заглавие: |
|
|
| Сверяват се всеки ден в 4.00.От менюто трябва да има опция за часовата разлика задаваш му +1.00 час.Аз има четири такива часовника и всички работят без проблем. |
|
|
 |
|