| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Авг 09, 2008 23:01 Заглавие: Super Probe 17 в 1 |
|
|
Днес се натъкнах на този пробник,Някой са го срещали сигорен съм...
В понеделник ще се разтърся за да видя индикаторите намират ли се и пика колко пари е...Мисля да го направя да видим дали има хляб в него
Ето го сайта: http://members.cox.net/berniekm/super.html _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chwor Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 17:36 Заглавие: |
|
|
За играчка става. Честотомера съм го ползвал до около 40МХц. Сравнително добре се справя. Кондензатори и бобини поне малки стойности не може да мери. Другите неща само съм опитвал дали работят.
Индикатор май от Електронинвест или от Комет бях купувал. Отдавна беше и само 16 му бяха функциите като го правих.
Поне при мен яркостта на индикатора е ниска, дали заради динамичното управление или от индикатора? |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 17:53 Заглавие: |
|
|
DJ69VN, да не забравиш да напишеш, защото въпросната джаджа и мен ме заинтригува. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 18:38 Заглавие: |
|
|
Ами аз мисля да го направя...стига да ги има във варна елементите....и да не е много скъп,иначе все още издирвам читав ЛЦ метър и ако не намеря схема както трябва май ще си купя за 70 тина лева готов. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
d-r danaika Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 15:29 Заглавие: |
|
|
| хайде опитай и сподели,че и на мен ми трябва,миро,ако за неговите лц-мери говориш,го чакам няколко месеца да се обади,че има...а и съм с резерви към техните изделия,ма като няма друго..за миро.сис иде реч,нали |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 17:04 Заглавие: |
|
|
Toчно за неговите говоря....Аз съм с резерви от днес особено към антените им ако и другите им неща са такива лошо Ами нямам сега време да слизам по-магазините за да го пробвам и като гледам ще стане след другата седмица като се върна от почивката... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
wasp Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2008 19:00 Заглавие: |
|
|
Ей това съм почнал да правя:
http://www.us5caa.qrz.ru/
КОНСТРУКЦИИ-Измерительные приборы-Измеритель емкости, индуктивности, частотомер, генератор
Притеснява ме платката със SMD елементи (не ги харесвам въобще). Предполагам, че първо ще тествам всичко на експериментална платка, та после ще мисля такава. При желание за сглобяване може да споделите.
Иначе споменатия по-горе ЛЦ метър използвам 2-ра година. Добре работи, изкл. температурния дрейф на машинката и липса на автоматика за изкл. на батериите. |
|
|
 |
chwor Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 16:05 Заглавие: |
|
|
Частите на посоченото мултифункционално у-во излизат около 10лв. Капацитети мери от нанофаради нагоре. Индуктивности малки също не мери(нямам спомен колко беше долната граница).
Най-вече за честотомер го ползвам. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 18:01 Заглавие: |
|
|
Дисплея от къде го купи?Че днеска ходих за едни други части по магазините из варна и търсих такъв но..... нямаше  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2008 18:42 Заглавие: |
|
|
еми сложи 4 единични.. _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
|