| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jivkohristov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 9:22 Заглавие: Студена спойка в София - къде? |
|
|
Здравейте!
Един леймърски въпрос, но СПЕШНО ми трябва да ме насочите към място в центъра на София, където да ми направят три-четири студени спойки на авто касетофон. Приверих на три места, но нявсякъде настава - отпуски, скапани поялници, .т.н....
Много ще съм благодарен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 9:59 Заглавие: |
|
|
Много трудно ще намериш майстор, който:
| Цитат: | | където да ми направят три-четири студени спойки на авто касетофон. |
Ако решиш че автокасетофона трябва да бъде ремонтиран и метростанция Люлин не ти е далече, то можеш да се обадиш на телефона, който ще видиш в Л.С. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
jivkohristov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 10:20 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | | ... Люлин не ти е далече... |
За съжаление Люлин ми е крайно далече. Имах желанието днес да го направя, защото събота - неделя ме чака дълъг път с двама малки разбойника в колата и ако не им свърят датските песнички постоянно пътя става кошмарен.
А проблема е в крачетата на един куплунк на фронт панела на касетофона, който прави контакт към шасито.. Трябва да се припоят 5 крачета. Един приятел го прави няколко пъти внимателно с обикновен поялник, но след три-четири месеца заминава спойката. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 19:06 Заглавие: Re: Студена спойка в София - къде? |
|
|
| jivkohristov написа: | | студени спойки | !!!!!  _________________ home studio |
|
|
 |
|