|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 14:26 Заглавие: |
|
|
За мен е дефектен кинескопа. Вероятно на другото шаси е различно отоплението(а и други напрежения) и е заработило колкото да ни заблуди.Имал съм доста СОНИ-та с дефектни кинескопи и може да съм пристрастен ...но това ми е мнението . _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 16:07 Заглавие: |
|
|
Че кинескопа е дефектен ..така си е но на другото шаси си работи перфектно..и при почукване се появяват само леки черти.А с неговото си шаси има само растер и силуети.
Защо тогава не излиза и OSD-to?
Как да го излъжа да тръгне ? или да го разглобявам за части? |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 17:45 Заглавие: |
|
|
Има начини, но първо трябва да сме наясно какъв точно е проблема? Намалена емисия или окъсяване? Ако е нам. емисия на кой точно катод? Колко е напрежението на трите катода RGB? Ако е окъсяване на кой катод и към коя решетка? Към G1, към G2 или към отоплението? Колко е отоплението, G2 и високото на едното и на другото шаси? Кое е другото шаси "Sony 29"? Дотук, освен почукване по шийката, не виждам да има нещо измерено и написано  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|