| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 17:03 Заглавие: Относно луменсцентна лампа (работна за кола) |
|
|
Дано да се сетите за какво говоря Продават се в момвнта масово едни такива китайски лампи имат си букса за включване в запалката на автомобила и също така "крокодили" за включване директно към акумлатора .
Въпросът ми е : от къде мога да намеря схема на такава ламапа ( електрониката ) , защото ми изгоря транзистора (единствен е ) и ме интересува някакъв аналог негов той има корпус като на трансзистор BD 244 и подобните му там ...
Ако знаете какъв друг можеда се ползва там ...  _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 17:06 Заглавие: |
|
|
По принцип слагат 2SD880.Но може да сложиш по "голям"-говоря за тока. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 19:47 Заглавие: |
|
|
Цялата лампа /с накрайниците/ е 5 лева- в Стара Загора имам такава. Ако беше тук щях да проверя. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 9:58 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Цялата лампа /с накрайниците/ е 5 лева ..... |
В този сайт не всякога става дума за парите ..... може и 10 лева да му излезе транзистора + 2 до 5 дни търсене на части и самия ремонт, но оправи ли я, ще има по-голям рейтинг в сайта
С 5 лева си оправят проблема само обикновените /крайните/ потребители
майтап де ..... раздела /Общи приказки - Just talking/ си е много добре измислен  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
plamil Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 384 Местожителство: с. Аспарухово, обл Варна
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 11:09 Заглавие: |
|
|
| Ето ти още една схема, най-вероятно се различава от твоята, но съм я пробвал и работи |
|
|
 |
|