|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vio Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 0:27 Заглавие: Смутител на радио сигнал (FM) - направи си сам. |
|
|
Баща ми е разказвал че преди години , когато са излезнали транзисторите, са се правили малки слмутители на сигнали, побирали ги в кибритени кутии и като се приближиш до някои с радио, то спирало да работи. Някои може ли да ми каже как да си направя такова нещо , което да работи в радиус 5-10 м ?
историята защо ми трябва.....
Имам нужда от малко помощ защото изпаднах в следната сиутация - не мога да си почивам уиекенда на вилата , защото съседката е пуснала някакво старо радио на мах в двора и по цял ден в околността гърми радио хоризонт. Молях я да намали поне малко - тя трябвало да си работи по двора и да слуша радио, купих и джобно радио със слушалки, тя го хвърли някъде и си продължава по старата процедута...Моля ви помогнете да свърши моя кошмар. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
soleil84 Нов потребител

|
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 9:46 Заглавие: |
|
|
В Гугъл пише всичко - FM jammer, Радио заглушител, Радио Глушилка. Само си избери как да го потърсиш.
Успех и ако има нещо питай. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|