|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 17:23 Заглавие: Микровълнова фурна "Delongi" |
|
|
| Колеги,подариха ми микровълнова фурна "Delongi".Която според думите на собственика,започнала да пуска искри и спряла.В "Pnservise" му поискали 80 лева за ремонт и той си купил нова.Опита ми с тези печки е много малък.Разбирам принципа на работа,но само това.Въпроса ми е има ли шанс магнетрона да е оцелял,че не ми се занимава с нея,ако трябва да купувам нов? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 17:43 Заглавие: |
|
|
За да са поискали толкова пари и ако съдим по сумата най вероятно магнетрона е повреден!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 18:44 Заглавие: |
|
|
| Това че са му поискали толкова пари нищо не значи,къде се намира тази "слюда" каква функция има и ако е пробила от де ще намеря друга?Ми изникват в глава тез въпроси. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 19:05 Заглавие: |
|
|
Айде стига де ,че има ли и такива сервизи които взимат толкова пари при положение ,че не е магнитрона!!Гарнитурата овикновенно избива ама пък чак толкова пари  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 19:59 Заглавие: |
|
|
Това просто е цената за магнетрон слюда и труд.
Магнетрон-около 60лв.-китайски
Слюда около-5лв. и 15лв.-труд |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 20:11 Заглавие: |
|
|
Разбрано!!!!Но за тези пари вече има чисто нови с 2 годишна гаранция!!То човек по добре на там да се насочи  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 20:13 Заглавие: |
|
|
Ще ми кажете ли за слюдата или ще спорим,колко пари и за какво се вземат в "Пансервиз"  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 20:23 Заглавие: |
|
|
Бат Стоичо като отвориш вратата вдясно се намира една капачка от слюда тя се маха ако е нагоряла и се сменя но преди да се смени се почиства и нагара под нея със шкурка до блясък и след това се боядисва със специална антистатична боя Също така се демонтира и магнетрона за да се провери в какво състояние е шапката(антената)му ако и тя е нагоряла се сменя такива шапки се свалят от стари магнетрони Слюдата се продава на листове и се изрязва колкото ти трябва Ако ти трябва слюда кажи размера на парчето и ще ти дам  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 21:38 Заглавие: |
|
|
| Абе каква е тази специална антистатична боя, не става ли обикновенна ацетонова боя?! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|