| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 31, 2008 1:21 Заглавие: Клавиатура... Драйвер ??? |
|
|
Колеги питах се някой от вас дали има такава клавиатура и ако има да ми разясни дали работи с някакъв драйвер. Едно приятелче ми я даде но немога да я подкарам, светва ми лампичката на Num Lock и това е не работи след това, а компютъра неможе да я разпознае. С USB e.
http://oneapiprod.synnex.com/image_technote/I125181134.jpg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 31, 2008 5:57 Заглавие: |
|
|
едва ли ти трябва драйвер,по вероятно да в повредена или да е заял някой клавиш
като я закачиш излича ли ти че е намерено ново устройство? |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 31, 2008 6:39 Заглавие: |
|
|
Да не я пускаш едновременно с PS/2 клавиатура? Въпреки, че мисля, че не би трябвало да има проблем и така, не се знае. Освен това при повечето BIOS-и (вероятно при всички дори) има опция за USB клавиатура, даже и за мишка - виж дали е активирана. И да, когато е пуснат компютъра поне трябва при включване на тая клавиатура да даде, че е намерено ново устройство. Сега като се замисля имах случай с една при която беше прекъснал единия от 4-те проводника и правеше така. Прекъсването беше в самия USB конектор, рязах го и запоих. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Авг 31, 2008 8:05 Заглавие: |
|
|
Няма проблем да се включат колкото си искаш клавиатури, по скоро има прекъснат кабел. NUM lock управлява ли се? Т.Е. можеш ли да го гасиш с бутончето? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 1:49 Заглавие: |
|
|
значи колеги тъкмо гледам какво сте ми писали и ми скимна да я пробвам още веднъж, тя пък взе че тръгна НО сега друг проблем. Доста копчета не работят. Момчето което ми я даде ми каза че доста често я е ползвал с мокри ръце и когато я отворих самите там шини които са на найлона отвътре на места бяха от бели станали кафеви. Някаква идея ? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 6:48 Заглавие: |
|
|
Толкова скъпа клавиатура ли е това че се занимаваш с нея  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 14:13 Заглавие: |
|
|
| Den4ev написа: | | ....самите там шини които са на найлона отвътре на места бяха от бели станали кафеви. Някаква идея ? |
За кофата... а ако те кефи толкова много, намери си някакво проводящо лепило и се възстановяват. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|