|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Deyan67 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 9:48 Заглавие: LCD Toshiba 32XV500PG - свързване към външни устройства |
|
|
Извинявам се ако темата не е за този раздел, защото може би не се касае за ремонт /а може би да/. Моля модераторите да я преместят ако преценят.
Постановката е следната - към телевизора е свързана система за домашно кино през единия SCART вход. При гледане на TV всичко е нормално - аудиото си излиза през киното. Проблемът е, че при включване на външно устройство през който и да е от останалите входове /компютър, камера/ през киното остава да се чува звукът на текущия TV канал, като в същото време от телевизора се чува външния сигнал. Дали това е проблем или просто така изпълнен???
Edit: Откачих Scarta откъм киното и със слушалки проверих директно на пиновете - винаги сигнал само от телевизията при какъвто и да е избран вход.
Последната промяна е направена от Deyan67 на Сря Сеп 03, 2008 13:36; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 9:58 Заглавие: |
|
|
Мисля, че на първо време трябва сериозно да прочетеш и основно да се запознаеш с "User manual"-a и на двете техники.
А темата ти (поне в този и вид) наистина не е за раздел "Ремонти ...". |
|
|
 |
Deyan67 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 10:04 Заглавие: |
|
|
| Изинявай RC, но за да питам тук значи съм го направил и съм пробвал различни варианти от менюто на телевизора. Проблемът е, че на SCARTA към киното винаги остава аудио сигнала на TV канала, а аудиото на самия телевизор се превключва нормално. Имам идея как да реша проблема с друи връзки, но реших първо да попитам. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|