| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 14:50 Заглавие: |
|
|
Митака де вземе да го изтрие че ще го свалят всички които имат компютър и става зле. Който свалил ,свалил...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:12 Заглавие: |
|
|
Не мога да разбера, какво не му харесвате на дъмпа. Свалил съм го от работеш телевизор. Аз пращам само такива, дето са свалени лично от мен. Или ако е от интернет, ми е трябвал за нещо и съм го проверил. Но такива имам много малко. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:15 Заглавие: |
|
|
Митко ,я го свали това дето си го вдигнал и го разгледай внимателно какъв му е записа .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:18 Заглавие: |
|
|
Е та свалих го и го разгледах. Това че има само няколко неща да работи телевизора нормално какво пречи? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:21 Заглавие: |
|
|
| Коцев, да не го отваряш като 2408 тогава е само FF , но ако го отвориш като 2416 надолу си има запис. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:30 Заглавие: |
|
|
Браво Гошо ! Браво левскарчето ми . Пак научих нещо от тая тема .Аз правя следното : свалям го на работния плот и давам да се отвори с програмата на понито . Отваря се и всичко е FF. Сега вече погледнах че пише 2408 .като му дадох 2416 се появиха най отдоло тия секретните неща. А не би ли следвало като му давам да се отвори с понито то автоматично да се отваря като с 2416 ?? . Право да ви кажа досега въобще не съм обръщал внимание при свалянето какво пише и може би това е една от причините понякога да казваме че еди кой си дъмп не става  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:35 Заглавие: |
|
|
А другаря Коцев никога не грешал....Да бе да  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:37 Заглавие: |
|
|
| Аз го отворих с Оринджа и всичко си е ОК!Не съм му задавал предварително типа на чипа. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 13:38 Заглавие: |
|
|
Ако искаш да знаеш вината не е в мен а е в Митко Трябваше като го е качил да напише и как се сваля та да могат такива като мен да го ползват без да бъркат.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|