| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
enermax Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 22:42 Заглавие: DVD плейър не иска да чете дискове, за сервиз? |
|
|
Всъщност е DVD рекордер SONY GX-RDR-210, ако това има някакво значение.
Проблемът е, че преди няколко месеца постепенно спря да разчита каквито и да е дискове. Вкарвам диск, изписва "Loading..." и след 30-40 секунди изхвърля диска само. Гаранцията вече не важи, купено е преди 3 години. Няма никакви други проблеми.
Има ли смисъл да купувам от тези почистващи DVD дискове или направо да го нося на сервиз. Намерих LAS сервиз в сайта на SONY, но ми е интересно каква е горе-долу сумата за почистване & профилактика на оптичното устройство? Предпочитам да не ми вземат двойно като не съм запознат :help
А в този "официален" сервиз много ли идва нанагорно, някакви други софийски сервизи да знаете?
Последната промяна е направена от enermax на Съб Сеп 06, 2008 22:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 22:48 Заглавие: |
|
|
Няма да се разминеш само с почистване  |
|
|
 |
enermax Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 22:56 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387&topicshow=За%20клиентите,%20които%20търсят%20сервиз.
Или горе в графа "Потребители" сортираш по местожителство... |
Не търся човек-сервиз, който да ми дойде на място вкъщи, а фирма-сервиз, където да занеса уреда, да го ремонтират и да си го взема с ако може някаква гаранция. Знам, че в Бушона за телевизора ми дадоха 3 месеца гаранция. |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 23:01 Заглавие: |
|
|
За втори път ти казаха да се поровиш в линка който са ти дали и да си намериш подходящия сервиз.
В сервизите не работят ли  |
|
|
 |
enermax Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 23:12 Заглавие: |
|
|
За мен:
| Цитат: | гр. Чирпан
GSM 0886540952 |
не е сервиз. Припечелвай си като ремонтираш уреди, нищо лошо, но аз търся сервиз. Сервизът трябва да има адрес, а този линк го прегледах (3 страници тема) и не намерих. |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 23:17 Заглавие: |
|
|
Ами нека някой от колегите ти посочи такъв "сервиз".
А и цитата който си дал не е пълен. |
|
|
 |
enermax Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 23:22 Заглавие: |
|
|
Няма ли такива, че го слагаш в кавички? Просто исках препоръка, мисля че съм в точния форум или бъркам  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 1:25 Заглавие: |
|
|
| Сервизи,разбира се,има.В кой да те пратим?При некадърниците в Бушона или при кинтаджиите в ЛАС?На рекордера трябва да се изпълни една елементарна операция и ако не помогне ще ти се изправи косата като чуеш цени.Колегите във форума са достатъчно кадърни да ти помогнат.Ама като си се запънал-ЛАС са официалния сервиз на SONY. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 8:28 Заглавие: |
|
|
enermax,нали не очакваш някой от тук пишещите да се изтъпани и да напише: аз съм най добрия и взимам най малко.Ако искаш да си намериш сервиз а не човек от сивата икономика ,знаеш как да го потърсиш.Гледаш профилите и там горе долу ти става ясно за какво иде реч.Човека писал по горе, че само с почистване няма да се размине как разбра че това е така без да е виждал изделието.Горе долу цените навсякъде са еднакви ако иде реч само до почистване че ви вземат около 20л.в. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|