Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Бихте ли ми препоръчали кредитна карта за пазаруване онлайн

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Paunchev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 05, 2008 10:14    Заглавие: Бихте ли ми препоръчали кредитна карта за пазаруване онлайн Отговорете с цитат

Бихте ли ми препоръчали кредитна карта за пазаруване онлайн
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Shoppov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 05, 2008 16:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си изкарах от Първа инвестиционна банка, беше на промоция, даже май още е в сила. Първата година ми е без годишна такса, минималната погасителна вноска е само 3% от изразходваната сума, а първите 3 месеца имам 0% лихва при плащане на стоки и теглене от банкомат. Доста добре ми дойде тази промоция, а и съм нямал проблеми досега с пазаруването в нета.
Между другото получих и картичка с - от тази седмица - най-скъпия футболист на острова Cool
Върнете се в началото
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 06, 2008 2:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ПИБ имат изгодни условия в момента, но то е заради скорошните им проблеми. В момента в който съберат достатъчно клиенти пак ще надуят цените.

Ако те притеснява сигурността при плащане в българското интернет пространство мисля че е все тая. ePay имат по-сигурна система от западните еквиваленти. По-неудобна но по-сигурна. При плащане в интернет никога не се съгласявай да ползваш сертификат за който браузъра ти казва че нещо не му е наред! Не ги слушай като се опитват да те приспиват в банката или съответния онлайн сървиз.

При кредитната карта мисля че не можеше да се сложи лимит за теглене от автомат, което я прави по-опасна. Питай.

За онлайн плащания през ПИБ ще трябва да си купиш електронен подпис.

В ДСК са пълна скръб. Мой личен опит за други не знам.
enermax
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 06, 2008 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е вярно за ПИБ! Изгодните им условия са от преди слуха за фалита. Имам карта при тях от над 1 година и условията бяха същите.

Вземайте револвираща карта с чип MasterCard или Visa.
Върнете се в началото
Doichinov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

joda написа:
....

За какви онлайн плащания говориш??? Плащаш си с картата и толкоз - електрония подпис е само, ако си ползваш интернет клона им и пак е в твoя полза, за да не те думнат!
Аз Пибската си Виза редовно я ползвам в интернет за големи суми и проблем не съм имал!(

Exclamation Arrow Коригирал съм ти поста Exclamation Запознай се с правилата на форума-там пише с кой бутон се отговаря Exclamation Idea
Върнете се в началото
Masterat
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 13:03    Заглавие: Отговорете с цитат

И моята е горе-долу оттогава. Честно да си призная, съм доста доволен от офертата, въпреки че тогава картите не бяха в промоция. Добър лихвен процент, отстъпки и възможност за максимално разсрочено плащане. При това имат на много места свои ПОС-терминали, така че не плащам и такса на повечето места.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 13:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига толкоз:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се че пиша в затворена тема,ама това си е баш типичен пример за "раздвоение на личността"-даже по-скоро "разчетворение"-сам си пита,сам си отговаря,сам си дискутира по темата.
Напоследък си мисля (съвсем сериозно,не на майтап),че няма да е лошо да сложим и един психиатър за модератор.
Оставям му само първия ник-Paunchev-останалите 3 ника ги пращам в небитието.
Като пробва да си регистрира още един ник ще му резна и IPто Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети