| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 19:42 Заглавие: Изчезване на файлове от компактдиск |
|
|
| До сега не ми се беше случвало такова нещо: Записвам на една братовчедка един компактдиск (CD-R) без да го финализирам понеже по-късно ще записваме още файлове. После го е дала някъде да запишат още два файла и като дойде после да добавя още няколко файла, предишните файлове, които бях записал ги нямаше (не се показват в експлорера), а са само двата файла, които са добавили на другото място и диска е финализиран. В експлорера излиза с друго име, а не с това, което му бях задал при записа. Та въпроса ми е, нормално ли е да се случи подобно нещо, или както аз си мисля е станала размяна на дисковете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
В. Петров Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 20:10 Заглавие: Re: Изчезване на файлове от компактдиск |
|
|
| eler написа: | | Та въпроса ми е, нормално ли е да се случи подобно нещо, или както аз си мисля е станала размяна на дисковете. | Нормално е. "Изчезналите" файловете са си на диска, но са в каталога на първата сесия. Това, което е записало новата сесия не е добавило старите в каталога новия каталог. Файловете могат да бъдат прочетени като се монтира първата сесия или с някоя специализирана програма. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 20:23 Заглавие: |
|
|
ISO Buster  |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 21:18 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, изясни ми се галимацията със сесиите. С какво са записали новата сесия незнам, но и моето Неро неможа да си види собствената сесия. |
|
|
 |
mirk Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 18:09 Заглавие: |
|
|
| ISO Buster им разказва играта на сесиите. Може да си извлечеш данните от различните сесии, различните файлови системи и др. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 23:27 Заглавие: |
|
|
Веднъж и на мен ми се случи, беше по времето на Nero 5... Върнах си файловете като дадох да се добавят още файлове в мултисесийния диск, посочих старата сесия и директно Burn бутона без да съм сложил никакъв файл. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 11:29 Заглавие: |
|
|
Правеха такива номера - на една записвачка се вижда, на друга не... Пробвай на друга марка/модел... случвало ми се е едната да вижда само новите файлове, друга всичките... _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 17:50 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички, проблема е решен - просто й записах нов диск на братовчедката, този път финализиран, да няма пак изненади. |
|
|
 |
|