| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 9:48 Заглавие: Кой е ДЛЪЖЕН да сверява електромерите. |
|
|
Кой е длъжен да сверява часовниците за дневна и нощна тарифа .Ако това е енергото те задължени ли са всеки път като се минава на зимно часово време или трябва по заявка на потребителите и срещу заплащане.Задавам въпроса ,защото съседите ми ме питаха а аз нямам информация.Да не говорим че часовника в таблото му бягат към 5-6 часа. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 9:57 Заглавие: |
|
|
Електромерите, както и часовниците са собственост на енергоразпространителните дружества. По принцип инкасаторите са длъжни да следят верността на часовниците, но нищо не им коства на заинтересуваните да се обадят в съответното поделение за да се сверят. Мисля, че имат вече единен номер за обаждания. Нашия вход не се обаждаме защото нощната се включва по-рано.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 10:17 Заглавие: |
|
|
| ЕРП-тата въобще не ги интересуват часовниците, понеже си вземат твърда цена за тока ,независимо дали е дневна или нощна. |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 10:24 Заглавие: |
|
|
Не сменят зимно и лятно, ако имаш достъп свери си го по зимното.
Него взимат за база ,а лятото нощната е от 23 до 7 |
|
|
 |
|