|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
progrip Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 23:28 Заглавие: въпрос за Nokia 8910 проблем с аудиото |
|
|
искам да попитам някой компетентен . значи имам Nokia 8910 подарък ми е и ми е ценна много смених и лентовия кабел с нов оборудван незнам дали има значение това но след това спря да ми работи говорителчето при включване на телефона работи 3 изписквания от натискане на бутон и до там а преди всичко беше добре ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен
Откоригирал съм ти поста!Имена на марки се пишат на родния им език |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Andrei Angelov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 10:27 Заглавие: Re: въпрос за Nokia 8910 проблем с аудиото |
|
|
| progrip написа: | | ... след това спря да ми работи говорителчето при включване на телефона работи 3 изписквания от натискане на бутон и до там |
Здравей,
би ли дал малко разяснения, че аз нещо не можах да схвана какъв точно е проблема. Общо взето, при смяна на лентов кабел на тоя телефон могат да възникнат следните проблеми - 'аз не чувам', 'мен не ме чуват', телефонът не звъни, телефонът не зарежда, телефонът сам влиза в профил 'handsfree' или 'car kit' без да са включени такива.
Виж си спойките на лентата при буксата.
Поздрави и успех. |
|
|
 |
progrip Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2008 17:58 Заглавие: ре |
|
|
значи аз не чувам споиките са наред няма късо никъде чисти са хубаво запоени без разливане , значи проблема е "аз не чувам" както спомена без да свързвам лентовия кабел пак няма звук . просто при включване изписква 1 път малкия говорител за ухото и спира да работи другия за звъненето е тип топ съжалявам за неграмотното писане но толкова мога  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|