Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TVPhilips 29PT9521/12-ТХО
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Това за HR-a са глупости.Сложил съм няма да казвам колко испански ТХОта и мога да кажа че напрактика проблеми с HR не съм имал никога.Айде с едно-две изключения на фона на хиляди...
Виж ако е някое люто китайско менте на HR-a-отделен въпрос.

Между другото не знам и какво не харесваш HR6311 като и от него съм сложил поне 10 без грижи...

P.S.А разбрах.В случая иде реч за менте.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Danev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 22:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Това за HR-a са глупости.Сложил съм няма да казвам колко испански ТХОта и мога да кажа че напрактика проблеми с HR не съм имал никога.Айде с едно-две изключения на фона на хиляди...
Виж ако е някое люто китайско менте на HR-a-отделен въпрос.

Между другото не знам и какво не харесваш HR6311 като и от него съм сложил поне 10 без грижи...

P.S.А разбрах.В случая иде реч за менте.

Чудно защо ми изчезна топика Evil or Very Mad Така е .Тв-то е на мой приятел и ми е много неудобно защото пак е при мен.Китайчето свърши Twisted Evil Търсих но пак ми предлагат същото.И ТЪЙ Evil or Very Mad

Модерирано от RC
При следващият ти пост от такъв вид ще получиш и бан освен, че ще изчезне.
На всеки по колко пъти персонално трябва да се напомня кой бутон за какво е Evil or Very Mad Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 22:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо си откоригирай горния пост и се запознай с правилата с кой бутон се отговаря.

Danev написа:
Чудно защо ми изчезна топика Evil or Very Mad

Кой "топик"? Confused

За другото така и не разбрах за какво конкретно говориш-ако е за HR6311(мога само да гадая)-пусни един гугъл-има го свястно и сугурация работещо.В Асво примерно.HGто му също работи добре(2219).
А и за тия Blaupunkt-ските червените ТХОта си има и други тънкости,които вероятно не си спазил.Но нека да не се отплесваме от темата.
Ако те интересува-пусни тема за това HR6311 (или си повдигни старата тема от 2004та)или на ЛС.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Danev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 23:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Длъжен ли е всеки един да ги знае тия тънкости.Не е ли редно да извадиш едното да сложиш другото и всичко да е ОК Question Според мен е така що се отнася до червените ще ти пиша на ПС но и тъй не е

Exclamation
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 23:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Уфф,те големи тънкости-гледа се целия номер на ТХОто,който понякога за тия червените е доста дълъг.
HR6311 е аналог на 8667 210311 само.Оригиналното сигурно ли е че е такова?
Като имаш на предвид че има и трафове които след 8667 210311 имат на същия ред още 4-5 цифри или надпис Pxxx и никой не ти гарантира от HR че са аналози.ТХОто е аналог точно и само на 8667 210311 без повече надписи след това.
За останалите човек си бере гайлето и действа на своя глава.Въпреки че в повечето случаи стават.
Примерно-
8667 210524 HR6309
8667 210524 730 HR6334
8667 210524 730733 HR6334
8667 210524 P002 HR6344
8667 210524 P102 HR6334
На това има и още версии,за които испанеца нищо не пише-и слагаш на своя глава.

Второ-мисля че достатъчно точно и ясно ти се каза в оная тема че няма такова чудо дето на него си пише и HR и FBT едновременно и че си попаднал на менте.
Трето-казах ти и къде има свястно.
Така че считам дебата за приключен.Моля да не се отплесваме повече от темата.
Danev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мога да разбера що се дрънкаме за това ТХО че продават ментета това се е така Very Happy Хвана ме Яд защото и 100лв да исипеш в нашата държава пак менте ще вземеш Very Happy Smile
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 23:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Какви 100лв бре човек-казах ти HR6311 на малко над 40лв работещ в асво и HG на 10лв работещо...
И въобще-не виждам да "се дрънкаме"-просто ти обяснявам че в много случаи вината не е единствено и само в ментетата.Много е лесно да казваме че всичко което не можем да си обясним защо е възникнал проблема е заради менте-но не винаги е така Idea
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 9:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Стига с офтопика. В заглавието на темата пише нещо. Ясен е аналога, друго за дискутиране няма.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
nia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 9:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам HR6311 чисто ново-25лв.Ако не ти е скъпо пиши на лични.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2008 9:54    Заглавие: Отговорете с цитат

И това беше за лични. Катинар.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети